Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 24. epizoda: Doktor PRITISKA Nemanju! Njegova TAJNA izlazi na videlo…

U četvrtak, 28. aprila, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-24-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 24. epizoda: Marko zamera Nemanji što nije došao da vidi njegov novi auto, koji mu je poklonila Vera. Vidno neraspoložen, on mu kaže da će i sutra biti ista kola. Brat mu se onda žali na Andrijanu, ne zna šta da radi sa njom. Govori mu kako mu se nakačila i ne pušta ga. Nemanja mu sarkastično odgovara kako to ne zvuči kao problem.

Vera razgovara sa Vukom i pita ga da li je čuo šta se dogodilo sa isporukom. On joj kaže da ne brine o tome, jer to osiguranje pokriva. Međutim, Vera mu odgovara kako je više brine to što ništa nije saznala za Bovana, pa pita njega da li on ima neku novu informaciju. Vuk je poziva da dođe u Suboticu da ga zajedno traže.

Nemanja odlazi kod doktora, koji ga je pozvao u ordinaciju da porazgovaraju u četiri oka. On je zbunjen, ne zna o čemu njegov lekar priča, a ovaj mu kaže kako misli na stresu. Iako se u početku pravi da ne razume o čemu doktor govori, ovaj priznaje Nemanji da je video njega i njegovog “prijatelja”.

Stefan saznaje da je nova tura na vidiku, da će biti para, i da bi Florijan voleo da ponove posao, ali on kaže kako ne bi učestvovao. Ali, Florijanovi ljudi mu govore kako ne može da odustane.

Kosta se sastaje sa Milanom. Ovaj je u čudu, pita ga gde su svi, a Kosta mu odgovara da je tražio da razgovaraju nasamo i pita ga šta je bilo toliko hitno.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement