Connect with us

Domaće serije

DRŽAVNI SLUŽBENIK 3 Otkriven JEDAN DETALJ o seriji za koji NIKO NIJE ZNAO! Evo O ČEMU JE REČ!

JEDNU važnu stvar NIKO nije primetio!

Published

on

Državni službenik 3

Državni službenik 3 reditelja Predraga Gage Antonijevića počeo je da se emituje. Serija je snimana u Istanbulu i Beogradu, a zanimljivo je i to da je vila Gorana Bregovića na Dedinju predstavljala kuću u Istanbulu.

– U seriji je to bila moja kuća, odnosno mog lika Ede. Snimali smo tamo tri-četiri dana, a ja sam imao direktne scene s Igorom Đorđevićem – rekao je Nikola Pejaković u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

Kao što je poznato, glavni lik, Lazar Stanojević, kojeg glumi Milan Marić, vratio se na posao i susreće se, kao i mnogi, sa pandemijom korona virusa. Neke stvari iskaču u prvi plan, kao što su krijumčarenje respiratora i vakcina.

Srbija, kako se navodi, postala je u seriji direktna veza između Istanbula, odakle roba kreće, i Njujorka, kao krajnje destinacije. Jedan od ključnih likova je upravo Edo iz Istanbula, koji igra Nikola Pejaković.

– Moj lik je zaista zanimljiv i opisao bih ga kao neku vrstu manijaka koji živi punim životom i nema kočnice. Takav je bio i u garderobi. Nosi neku čipkastu providnu majicu – rekao je Pejaković

U treću sezonu vraća se i Igor Đorđević, koji igra lik Hameda.

– On ima neki problem u Istanbulu koji mu rešavam jer tamo živim – rekao je Pejaković.

Inače, vila Gorana Bregovića na Dedinju se duži vremenski period izdaje se filmskim ekipama za snimanje različitih projekata. Snimaju se i spotovi muzičkih zvezdi, a u ovom objektu je ekranizovana serija „Žene sa Dedinja“, srpska verzija američkih „Očajnih domaćica“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Kurir

 

 

Continue Reading
Advertisement