Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 Milica Zarić otkriva KAKO ju je NIKOLA KOJO oduševio na SETU! Smeh DO SUZA!

Kako se negativci zabavljaju na snimanju

Published

on

Tajne vinove loze 2

Milica Zarić trenutno zabavlja sve sjajno dočaranom rolom Jelene Tomović seriji Tajne vinove loze. U novoj epizodi Tanjugovog Reflektora glumica je govorila o ovoj, ali i o ulogama u seriji „Tajna vinove loze“ i matičnom Beogradskom dramskom pozorištu.

Zarić je ocenila da je tajna uspeha „Tajne vinove loze“ presek svih mogućih generacija i socijalnih statusa, od najsiromašnijih do najbogatijih, od najmlađih do najstarijih, od nezaposlenih do kriminalnog miljea.

– Ima za svakog ponešto. Tu su i ljubavni, porodični i poslovni odnosi. Svako se pronađe u nekoj priči“, rekla je glumica.

Zarić je rekla da igra negativan lik Jelene Tomović i da joj je bilo najinteresantnije, najteže i najveći izazov kako da opravda „tu količinu bahatosti, razmaženosti i obesti“.

– Treba naći meru da to bude prijemčivo, simpatično za gledaoce, a iskreno i opravdano sa moje glumačke strane da odbranim tu ženu, da je razumem da se nađem u njenoj koži – istakla je glumica.

Prema njenim rečima, u drugoj sezoni seriji Jelene Tomović sazreva na neki njen način i nalazi negde svoje mesto u svetu“.

Glumica je podsetila da u prvoj sezoni njen lik ne zna ništa o pozorištu, ne voli vino, nije se snašla u ulozi majke, a nije ni ispunjena u braku.

Upitana po čemu će pamtiti snimanje „Tajni vinove loze“, glumica je navela jak tempo snimanja koji je „bio skoro nemoguć“.

– Producenti su pred nas stavili izazov da se za tri meseca snimi 36 epizoda, sa dve ekipe, a da održimo kvalitet i da bude na nivou. Ali smo uspeli“, rekla je Milica.

U takvoj situaciji glumce su „hvatali napadi smeha, kad krene lančano, kao šibice kad se zapale“, a glumica ističe kolegu Nikolu koji je na snimanjima bio „dosta inspirativan i zabavan“.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/Superstar

Izvor Film i TV/Telegraf/Tanjug

 

Continue Reading
Advertisement