Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 489. epizoda: ŠOK! Tića je saznao ko je ZAVIŠIN OTAC! O kome je REČ?

Zašto li je Tića IZNENAĐEN?

Published

on

Igra sudbine 489. epizoda koja je na programu TV Prva u ponedeljak 9. maja u terminu od 20.00 na naše male ekrane doneće potragu na svim frontovima. Roditelji će tragati za decom, a deca za roditeljima. Ko će koga naći na kraju otkrićete u redovima koji slede.

Tića ima važne vesti za Zavišu. Saznao je ko mu je otac!

Pre nego što pređemo na potragu, pozabavićemo se Nadom. Novopečena kreatorka i modna dizajnerka dobiće nepristojnu ponudu koju možda neće moći da odbije. Da li će Nada pogledati šta se nalazi u crvenoj plišanoj kutijici koju je pred nju stavio njen novi udvarač?

Hoće li na taj način okrenuti leđa Nikši i upasti u klopku koju joj priprema Vasilisa Smolenski?

Za to vreme Strahinja otkriva ko će biti tajna meta njihovog paklenog plana! Reč je upravo o Nadi. A kako? Saznaćemo već u ponedeljak.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement