Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Luka Raco otkriva SVE o NOVIM epizodama! Hoće li Mila i Aleksa OSTATI ZAJEDNO?

Hoće li Barbara Buha presuditi Mili i Aleksi?

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine nastavlja da obara rejtinge i šokira gledaoce novim zapletima koji nam donose nove likove, ali i probleme za stare. I dok je publika taman mislila da su se svi zapleti raspetljali i da glavni ljubavni parovi polako učvršćuju svoju ljubav, pojavila se Barbara Buha. Bivša devojka Alekse Ožegovića iz studentskih dana, koja je došla da „pomuti vodu“ u njegovom braku sa Milom.

Poznato je da glumci ne mogu da otkrivaju buduća dešavanja u seriji, jer ih ni i sami ne znaju. Scenarista Žarko Jokanović ih svakodnevno iznenadi novim zapletima, a posebno Luku Raca i Olju Lević. Ljubavna priča Mile i Alekse je u prethodnom periodu bila mirna, a dolaskom Barbare, usledile su turbulencije.

– Dešavaće se još mnogo krucijalnih događaja, ali nadam se da će se uskoro sve smiriti. Kad pročitam nešto kao što je dolazak Barbare Buh, pomislim – kako se čovek ovoga setio, ali onda se ispostavi da je takva neka ideja Žarka Jokanovića bitna za kasnije događaje i sve to nađe svoju logiku – poručio je Luka, ističući da je popularnost serije zagarantovana pre svega time što ljudi seriju doživljavaju kao deo svog života.

– Mila je inače ljuta u poslednje vreme. Olja to odlično donese, i iskreno, ne bih se svađao sa njom. Ali privatno na setu nema negativne energije, smejemo se, nikada nije bilo namrgođenih lica u glumačkoj sobi – rekao je Raco, prisetivši se anegdote sa seta.

– U blizini našeg studija pojavili su se kamioni sa ovcama koje su se prodavale povodom Đurđevdana, tako da je bilo veoma nezgodno snimati, jer se stalno dešavalo da usred snimanja čujete ovcu kako bekeće što je bilo jako smešno, ali je dosta usporavalo snimanje, jer niste mogli u sceni da imate ovcu koja se čuje u pozadini – kaže Luka koji trenutno ne snima nijedan drugi projekat.

– Za sada radim samo „Igru sudbine“, tako da ako se u nekoj pauzi ukaže prilika za nešto drugo, što da ne, ali za sada samo ovu seriju radim. Ili ću snimiti još 500 epizoda Igre sudbine – uz smeh je istakao glumac.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Prva.rs

Foto Aleksandar Krstović/IMDb

 

Advertisement