Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 492. epizoda: Barbara otkriva Uni da su ona i Luka u VEZI! Sledi HAOS!

Hoće li Una definitivno ostaviti LUKU?

Published

on

Igra sudbine 492

Igra sudbine 492. epizoda na TV Prva stiže u četvrtak 12. maja od 20.00 i donosi dva velika šoka! Prvi je taj da saznajemo nešto više o Olegu i njegovoj sestri, a drugi će nas iznenaditi svađom Mile i Alekse koja se neće završiti dobro. Pa, da krenemo – pravo u glavu.

Nakon što je Aleksa zamolio Luku da obustavi sve planove u pogledu obmanjivanja Barbare on spušta loptu i odlučuje da se ponovo približi Uni. Taman što je počeo da joj objašnjava o čemu se zapravo radilo prethodnih dana, i kuda su vodila njegova flertovanja sa Barbarom, nakon čega je uspeo da se pomiri sa njom, pa čak i da se poljube – usledio je hladan tuš. U Lukin stan iznenada je banula – Barbara.

Ona ga oslovljava sa ljubavi i na Unine oči kaže kako su oni u vezi.

Za to vreme Aleksa i Mila će se žestoko posvađati. Razloge i sami naslućujete. Mila ne može da pređe preko toga što ju je Aleksa lagao, a Aleksa ne želi da Mila sebe dovodi u opasnost glupim planovima koji joj mogu ugroziti život.

Njih dvoje u žaru borbe razmenjuju žestoke reči koje ih pogađaju pravo u srce. U Aleksinom slučaju, to je i doslovno, jer on zbog prevelikog uzbuđenja gubi svest i pada na pod.

Mila uspaničeno zove u pomoć. Hoće li Hitna pomoć stići na vreme da spase Aleksu? Da li je mladi Ožegović upravo krenuo očevim stopama? Da li ga je zbog ljubavi – izdalo srce?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement