Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 495. epizoda: Hana pravi nove probleme Luki! Evo i KAKO!

Taman kad smo pomislili da se bar jedan problem rešio

Published

on

Igra sudbine 495

Igra sudbine 495. epizoda koja se emituje u utorak 17. maja od 20.00 na TV Prva doneće nam jedno od najvećih uzbuđenja! Neprijatelji Ade Kanački polako počinju da padaju. A evo ko je prvi!

Hanina opsednutost Lukom prelazi na novi nivo. Koliko god se činilo da se Hana pomirila sa tim da joj Luka ne pripada, ona ne može da pobedi svoja osećanja. U sledećoj epizodi saznaćemo na šta je sve Hana spremna.

Riter na ulici preti uplašenoj Jasni. Konačno je došao do one koja mu je zabila nož u leđa i zbog koje je završio u zatvoru.

Barbara daje uputstva Sofiji kako da dobije vizu i ode kod Matije. Hoće li ovo biti nova zamka?

Nikša vrlo jasno stavlja do znanja svom saradniku šta će se dogoditi ukoliko nešto pođe po zlu sa pošiljkom.

Međutim, Adin krvni neprijatelj ne zna šta mu se sprema.

Policija opkoljava Nikšu, koji momentalno poteže pištolj…​

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement