Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE Dragana Mićalović otkriva ŠTA to krije VERINA MAJKA! Iznenadićete se!

Ovome se niko nije nadao!

Published

on

Tajne vinove loze

Tajne vinove loze polako, ali sigurno bliže se velikom finalu. Kulminacija 38 ovogodišnjih epizoda doneće nam razrešenje misterije stare decenijama. Ko su bili Verini roditelji? Kako je to nedavno otkrila Dragana Mićalović, ključ za razrešenje te tajne nalazi se u rukama njene junakinje Milice.

Lik Milice, u Tajnama vinove loze, majke glavne junakinje serije, Slobode Mićalović, odnosno Vere, jeste misteriozni lik, jer publika nema priliku da vidi šta se odigralo pre, kaže glumica Dragana Mićalović, gošća Beogradske hronike.

– Ishod koji publika sada ima priliku da gleda, videće se tek pred kraj druge sezone, kada se otkrije i zašto su oni došli u Negotin, odakle su došli, jer kao što publika može i da primeti, Milica ne govori dijalektom kojim govori Vera. Otkriće se neke stvari koje će možda i razrešiti neke odnose – dodaje Mićalovićeva.

Uloga Milice u seriji Tajna vinove loze, za Draganu Mićalović je nešto potpuno drugačije od svega što je do sada igrala, ali naglašava da je početak osamdesetih, vreme u kome živi njena junakinja, njeno vreme.

– To je moje vreme u kojem bih ja volela da živim. To je moje vreme, tako da sam se ja tu osećala jako lepo. Ova profesija ima tu magiju da nas prebaci u onaj svet, možda koji želimo da živimo, a nemamo priliku – navodi poznata glumica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement