Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 498. epizoda: ŠOK! Aleksa PONOVO postaje OTAC! Šokiraćete se kada saznate SA KIM!

Hoće li Mila poludeti kada sazna?

Published

on

Igra sudbine 498

Igra sudbine 498. epizoda donosi neke sasvim neočekivane preokrete. Kada stigne na naše male ekrane u ponedeljak 23. maja od 20.00 za mnoge parove i junake biće već prilično kasno. Ali neke nove priče dobiće svoju šansu.

Barbara je saznala da je Mila i Aleksa čekaju drugo dete i histerično preti da to dete ne sme da se rodi. U momentima njenih besnih izliva dolazi Ivan koji želi da se obračuna sa njom.

Olegova sestra se sastaje sa Donkom stavljajući joj do znanja šta je razlog zašto se vratila u njihove živote.

Luka traži adresu Unine majke kako bi uspostavio komunikaciju sa njom i zaštitio je. Smatra da je to jedini način da se izbori sa svoju i Uninu ljubav.

Nada i Nikša su se posvađali i njen novi udvarač kreće u akciju da je skroz osvoji.

Sofija sledi Barbarina uputstva pa tako odlazi kod Alekse i postavlja bubicu za presluškivanje…

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement