Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 499. epizoda: ŠOK! Strahinja saznaje KO je ZAVIŠIN OTAC! O kome je reč?

Da li je moguće da je to…

Published

on

Igra sudbine 499

Igra sudbine 499. epizoda koja je na programu u utorak, 24. maja od 20.00 na TV Prva doneće loše dane, pre svega za Barbaru. Konačno. Za Barbaru.

Strahinja se nalazi sa čovekom koji je poznavao njegovu majku Dragicu, i koji zna ko je Zavišin otac. Kao po dogovoru, Zaviša će od Strahinje dobiti ime čoveka koje dugo čeka.

Marijana saopštava Vukašinu da je znala da je Nikša Korlat vlasnik konkurentske televizije. Nikša je takođe umešao prste u Irmin povratak iz zatvora, pa je zbog toga došao Oleg kod njega da se obračunaju.

Tetka Lila i Pančeta imaju plan kako da Barbari priprete „muški“ ili da je javno osramote.

Dr Urošević obećava Olgi da će držati Zavišu pod kontrolom, kako ne bi mogao da naudi njenom sinu Luki.

Prve svađa Sofije i Barbare. „Dobre saučesnice“ lako mogu postati neprijatelji, zato što Sofija sumnja da Barbara neće ispuniti obećanje. Zbog toga, preti joj ubistvom.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement