Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO Otkrivamo: Evo KADA zvanično počinje IGRA SUDBINE 4! I koliko epizoda će imati!

Tetica Deni tek se sprema da zabiberi čorbu Kanačkima!

Published

on

Igra sudbine 4

Igra sudbine uveliko nas zabavlja novim epizodama u kojima je poseban začin, da ne kažemo zaprška u već paprenoj čorbi Kanačkih i Ožegovića – Madam Deni, iliti Lilina tetica Gvozdenija. Ono što je sve obradovalo jeste vest da je namera scenariste projekta Žarka Jokanovića da Miru Banjac u roli, kako bi Pančeta rekla – Kraljice, zadrži na duže staze. Možda čak i do kraja serije.

Kako je Jokanović najavio biće to barem još nekih 1.000 epizoda i neke tri godine neprekidnog emitovanja. A ono što vam mi donosimo kao vest za radovanje jeste ekskluzivna informacija o tome kada će premijerno startovati četvrta sezona i koliko epizoda nam predstoji u novom ciklusu.

– Iako nastavak serije nije zamišljen da se deli u sezone, već ćemo jednostavno samo ići dalje sa novim epizodama, radi lakšeg snalaženja publike, možemo reći da će četvrti deo serije premijerno početi da se emituje 12. septembra i da će imati novih 300 epizoda – poručili su direktori produkcije Innovative, Nikola Burovac i Danijel Đurić, za naš portal otkrivši da nam iz ove produkcijske kuće stiže još iznenađenja.

Kako smo već ranije pisali, od 8. jula na TV Prva emituje se i njihova telenovela „Mala supruga“, zasnovana na istoimenom romanu spisateljice Mir Jam, u kojoj će glavnu rolu, nesrećno zaljubljene Đurđice, igrati niko drugi do Jelisaveta iz serije „Kolo sreće“, glumica Srna Đenadić, a pred kamerama će joj se pridružiti i kolega Nikola Malbaša, koji takođe igra u „Kolu sreće“, i to Đorđa Ristića.

„Mala supruga“ je u originalu smeštena u epohu, dok su producenti odlučili da je ovog puta ugnjezde u savremeno doba i glavnim junacima podare stare muke na neki novi način. Kako će to sve izgledati, saznaćemo već od 8. jula.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Advertisement