Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 504. epizoda: Sofija hoće da UBIJE BARBARU! A evo i KO će joj pomoći u TOME!

Sofija ponovo ime sulude ideje!

Published

on

Igra sudbine 504 (1)

Igra sudbine 504. epizoda koja se emituje na TV Prva od utorka 31. maja u 20.00 doneće veliki šok gledaocima, ali i glavnim junacima serije. Pogotovo Nikši i Nadi. Ali da krenemo od manje zanimljivih stvari kao onima koje će dovesti do tačke ključanja.

Sofija ima novu suludu ideju! Želi da ubije Barbaru! Sofija smatra da je ona to zaslužila. To saopštava svom prijatelju Nemanji, očekujući da će joj on pomoći u tome. Nemanja je u šoku.

Pre svega – Lila. Lila je prelomila. Porodica je porodica i zna se kome je u njoj mesto. Onima najbližima. Una i Časlav to nažalost više nisu. Zato je Lila hrabro odlučila da izbaci Časlava iz kuće.

Poručila mu je da pakuje stvari! Razlog tome je, svakako, više nego jasan. Lila je otkrila da Časlav sarađuje sa Nikšom.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

 

Advertisement