Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 505. epizoda: ŠOK! Gala PONOVO zavodi ALEKSU! Hoće li Aleksa PREVARITI MILU?

Očekuje nas veliko iznenađenje!

Published

on

Igra sudbine 505. epizoda (1)

Igra sudbine 505. epizoda koja je na programu TV Prva u sredu 1. juna od 20.00 donosi velika iznenađenja i za pozitivce, i za negativce. Za Nikšu Korlata, možda i najveće.

Gala posećuje Aleksu u kancelariji i stavlja mu do znanja da ga razume. Predočava mu njegovu trenutnu situaciju – Mila je celog dana sa malim detetom, u drugom je stanju i bori se sa mučninama, a Aleksa ima svoje potrebe. Ove Galine reči su ga podstakle na razmišljanje.

Strahinja se i dalje pita šta je pisalo na tom papiru. Ko je Zavišin otac i na šta je sve on spreman, jer se za sve njegove odluke, oseća odgovornim.

Međutim, Zaviša je polako počeo da prilazi Nikši, sa posebnim, lucidnim planom. Došavši u njegovu kancelariju, Zaviša je Nikši saopštio da je njegov sin. Ta vest je u Nikšinom okruženju odjeknula kao „bomba“.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement