Connect with us

REALITY

OTKRIVAMO – EVO gde su i šta rade NAJPOZNATIJE SRPSKE rijaliti STARLETE! Soraja NE LIČI na SEBE, Anastasija se UDALA U ZATVORU, Tijana Ajfon postala MAKRO, a Maca Diskrecija…

Published

on

Piše Saša Oreščanin

U poslednjih petnaest godina imali smo priliku da odgledamo bezbroj rijaliti šou programa. Od „Velikog brata„, preko „Survivora„, „Farme„, „Parova„, „Maldiva„, do „Zadruge„. Gledali smo u njima mnoge pevače, glumce, sportiste, modele itd. A gledali smo i njih – starlete. Neki kažu da su to osobe bez zanimanja, i da im ne bi trebalo davati na značaju. Međutim, kako stvari stoje, rijaliti je nemoguće zamisliti bez njih. Sada ćemo se podsetiti nekih od starleta koje su prodefilovale kroz naše rijaliti šou programe. Da vidimo gde su sve bile, ali i gde su sada.

Pročitajte još ŠOK! Jelena Karleuša OPLELA po srpskim SERIJAMA, GLUMCIMA i SCENARISTIMA! A EVO šta je rekla o DUBRAVKI MIJATOVIĆ!

(Sara) Soraja Vučelić (Masoni)

https://www.instagram.com/p/CN563zwFQZ7/

Sara Vučelić postala je poznata srpskoj javnosti 2011, kao učesnica „Velikog brata„. Iste godine pobedila je u regionalnom takmičenju za „Plejboj zečicu„. Nakon toga pojavljivala se u brojnim muzičkim spotovima (Gru, MC Stojan, Dara Bubamara, Marko Bulat, Boban Rajović…)

Učešće u „Velikom bratu“ je ponovila 2013. godine.  Soraja važi za jednu od „kraljica silikona“, zbog brojnih plastičnih operacija koje je imala. Njen izgled se, zaista, od 2011. do danas, drastično promenio.

Tokom 2015. i 2016. vodila je kviz „Kolo sreće“ sa, sada već pokojnim, Miloradom Mandićem Mandom. Dovođena je u vezu sa ljudima iz kriminalnog miljea, a 2018. joj je zabranjen ulazak u Srbiju (kao strancu), kada je označena kao bezbednosno-interesantna osoba. 2020. godine je privedena na Žabljaku, zbog kršenja mera za suzbijanje koronavirusa, za šta je kažnjena sa 500 evra, a ovo je bila tema i na jednoj sednici Skupštine Crne Gore.

Danas živi na relaciji Rusija – Holandija, a u međuvremenu se, navodno, tajno udala za holandskog biznismena Masonija. Ranije je bila verena za Rusa Kurbana Omarova, a javnost o raskidu veridbe je obavestila na instagramu, i to snimkom uništenja prstena. Ovih dana boravi u Turskoj, gde, po svoj prilici, planira da se podvrgne novim hirurškim zahvatima.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi novi ŠOK! Nora prelazi na ALEKSINU STRANU? Sofijina OSVETA će biti STRAVIČNA!

Stanija Dobrojević

https://www.instagram.com/p/CNskZ1tHaRj/

Stanija se javnosti predstavila 2012. u rijalitiju „Survivor„, gde je bila diskvalifikovana zbog fizičkog napada na makedonsku „Plejboj zečicu“ Aleksandru Nakovu. Nakon toga učestvovala je dva puta u rijalitiju „Farma„, i to 2013., kada osvaja drugo mesto, i 2016., kada pobeđuje. 2018. je učestvovala u rijalitiju „Zadruga„, gde je osvojila treće mesto.

Njene burne rijaliti veze (sa manekenom Filipom Panajotovićem, Kristijanom Golubovićem i Vladimirom Tomovićem) su bile glavna tema na društvenim mrežama i portalima. Stanija je  radila kao krupije u kazinu u Atlantik Sitiju, a bavila se i modelingom u Majamiju.

Bila je proglašena za najlepšu Plejboj golf devojku, nakon čega se slikala za srpska izdanja časopisa Plejboj, Maksim i CKM.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Glumica Nela Mihailović OTKRIVA sve TAJNE druge sezone! Hoće li DANICA PREŽIVETI?

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. Oprobala se i kao pevačica. 2020. godine Kristijan Golubović je u rijalitiju „Zadruga“ pričao o njoj u negativnom kontekstu, nakon čega joj je bio uputio pretnju ubistvom. Stanija je podnela prijavu, ali se ubrzo predomislila, nakon što je došlo do pomirenja sa Golubovićem u emisiji „Ami G Show“ na televiziji Pink. Danas živi na relaciji Srbija – Sjedinjene Američke Države.

Anastasija Buđić

Anastasija Buđić je 2004. postala članica muzičke grupe „Models„. 2007. se slikala za francusko izdanje Plejboja. Javnost ju je najbolje upoznala 2008., kada je učestvovala u rijalitiju „Veliki brat„.

Kratko je učestvovala i u „Farmi“ 2013. godine. Ćerka je beogradskog paparaca Zorana BuđićaKobre, koji je i sam učestvovao u rijalitiju „Zadruga“ 2020. godine.

Danas je udata je za Ivana Radovića, a kuriozitet je taj da je brak sklopljen u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, gde Radović služi kaznu zbog neovlašćenog stavljanja u promet opojnih droga.

Pročitajte još HIT! Glumac MILAN KOLAK, zvezda serije URGENTNI CENTAR otkriva DA LI IMA DEVOJKU, koja scena mu je NAJTUŽNIJA i šta znači njegovo PREZIME!

Nataša Šavija

https://www.instagram.com/p/CHGwKMrgaWH/

Ova novosadska starleta je postala poznata učešćem u rijalitijima „Parovi“ i „Maldivi“ 2015. godine.

Pročitajte još JEDINI IZLAZ – HIT! Šmeker iz Hrvatske progovorio SRPSKI u novoj hit seriji! Evo ŠTA mu je bilo NAJTEŽE!

Javnost je uzburkala izjavama da će „zadovoljiti“ mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije ako pobedi na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu. Igrala je u seriji „Folk„, u ulozi pevačice, a snimila je i nekoliko singlova. Pojavila se i u nekoliko muzičkih spotova.

U jednom intervjuu je tvrdila da su neki biznismeni bili spremni da plate 5.000 evra za noć sa njom, ali da je odbila, jer, kako je rekla, ne bavi se prostitucijom. U jednom trenutku se u javnosti pojavila SMS prepiska sa jednim njenim prijateljem, u kojoj se pominju imena srpskih fudbalera, sa kojima je, navodno bila intimna.

Ovih dana planira izgradnju kuće u novosadskom naselju „Klisa„, i to, kako je sama istakla u instagram objavi, pored zatvora.

Mimi Oro (Milica Živanović) i Tijana (Maksimović) Ajfon

Ove dve starlete imaju mnogo toga zajedničkog. Najbolje drugarice su, obe su učestvovale u rijalitijima „Parovi„, i „Maldivi„, a nedavno su zajedno doživele i veliku neprijatnost, u aferi koja je uzdrmala region. Naime, njih dve su privedene u SBPOK, zbog navodne bliskosti sa članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Pročitajte još Saznajemo – Evo ŠTA predstavlja NARUKVICA iz serije KALKANSKI KRUGOVI! SVI smo POGREŠILI! EVO o ČEMU je u stvari REČ!

https://www.instagram.com/p/CHDgcz9hZdp/

Tijana je već ranije osuđena na zatvorsku kaznu zbog organizovanja međunarodne prostitucije. Potvrdila je da je bila u vezi sa Markom Bulatom, kao i sa još jednom učesnicom „Parova“ – Ružicom Veljković, sa kojom je, navodno, posle četiri meseca raskinula zbog Vlade Mandića.

U „Parovima“ je imala intimni odnos sa Gastozzom, a družila se i sa Atinom Ferari, još jednom učesnicom pomenutog rijalitija.

Pročitajte još OTKRIVENO – Evo ZAŠTO je baba Guba dala Dejanu NARUKVICU! Sledi VELIKI ŠOK! Dejan i Svetlana su BRAT I SESTRA?

https://www.instagram.com/p/CN0X0OIgk84/

Mimi Oro je nadimak dobila nakon što je 2013. godine, u emisiji VIP 24, na pitanje „koja ptica je najveća na svetu“, rekla „oro“. Diplomirala je ekonomiju na „Alfa BK“ fakultetu. Hapšena je zbog navodnog bavljenja prostitucijom, što nikada nije priznala.

Bivši muž Goce Tržan, takođe učesnik „Parova“, Ivan Marinković jednom prilikom je rekao da je imao intimne odnose sa njom.

Tijana Đuričić

Javnost je za Tijanu znala na osnovu neobičnog izgleda koji je bio posledica brojnih estetskih zahvata. Njene slike iz noćnih provoda u srpskoj prestonici su se širile društvenim mrežama brzinom munje. Rekla je da je na izgled uložila preko 10.000 evra. Zbog svega ovoga prozvana je „kraljicom silikona“.

Godine 2014. je osuđena zbog bavljenja prostitucijom na novčanu kaznu od 40.000 dinara. 2015. godine učestvovala je u „Farmi„, gde je dovođena u vezu sa „farmerom“ Kristijanom Golubovićem. Iste godine bila je optužena za otmicu i zlostavljanje svoje bivše cimerke. 2016. je oslobođena  optužbi. Iste godine podvrgla se intervenciji smanjivanja grudi i usana, zbog, kako je rekla, zdravstvenih problema.

Danas Tijana izgleda potpuno drugačije nego pre, kao bilo koja devojka koja se može sresti u Knez Mihailovoj, pa bi se dalo zaključiti da je izgubila titulu „kraljice silikona“.

Pročitajte još HIT! OTKRIVAMO – Evo KO će biti GLAVNI JUNAK druge sezone serije KALKANSKI KRUGOVI!

Atina Ferari (Kristina Marković)

https://www.instagram.com/p/2y1ZWQBCZD/

Postala je poznata široj javnosti 2015. godine učešćem u „Parovima„, iz kojih je izbačena zbog vređanja tragično nastradale devojčice Tijane Jurić. Kako je tvrdila, bila je udata za unuka pokojne glumice Rahele Ferari, Srećkom, što je on kategorično demantovao.

Tvrdila je i da je bila u vezi sa brojnim pevačima, između ostalih – Milanom Topalovićem TopalkomMiletom Kitićem, Hasanom Dudićem i Bojanom Savićem, sa kojim je tvrdila da je ostala u drugom stanju, ali je izgubila bebu, kako je rekla, zbog njegovog maltretiranja.. Pričala je o intimnim odnosima sa petnaest pevača, između ostalih sa Sašom Kaporom, Slobom Vasićem, Dinčom, Nemanjom Stevanovićem itd. Rekla je da će objaviti autobiografiju kada broj intimnih partnera dostigne trideset. Dovođena je u vezu i sa glumcem Branislavom Lečićem, što je nedavno i potvrdila.

Kada je pomenutog glumca njegova koleginica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao, Atina mu je pružila snažnu podršku, tvrdeći da on nikoga nikada ne bi silovao. Baki B3 je jednom prilikom ispričao da je imao odnose sa njom, što je Atina i potvrdila. Danas se bavi muzikom, i objavila je nekoliko singlova.

Pročitajte još ŠOK! Ova ZVEZDA serija IGRA SUDBINE i UBICE MOG OCA rodila se u AUTU! BABA presekla PUPČANU VRPCU! EVO o KOME je REČ!

Sexy Sandra (Valterović)

https://www.instagram.com/p/BeimLWWg96o/

Postala je poznata 2009. učešćem u rijalitiju „Veliki brat„, u koji je ušla kao pevačica. 2014. ušla je u „Farmu“ da bi promovisala pesmu „Siso lažljiva“, za koju je tvrdila da je prvobitno trebalo da je snimi Ksenija Pajčin.

Na imanju u Lisoviću se ponovo obrela 2016. godine, gde je imala intimne odnose sa stomatologom Milanom Đorđevićem Crnim. 2010. je izjavila da je bila u vezi sa voditeljkom Jovanom Žeželj, a spekulisalo se da je bila u vezi i sa manekenom i bivšim učesnikom „FarmeBanetom Jankovićem. Kratko se bavila i voditeljskim poslom.

Pre nekoliko godina u javnosti se pojavio porno snimak, na kojem je navodno bila ona, međutim Sandra je tvrdila da je na snimku starleta Maca Diskrecija. Danas se bavi modelingom, i povremeno snima singlove.

Pročitajte još IVA ŠTRLJIĆ, zvezda serije IGRA SUDBINE OTKRIVA da li je MUVAJU KOLEGE, i šta na DIJANI ERSKI NIKADA ne bi MENJALA!

Anđela (Arnautović) Veštica

https://www.instagram.com/p/CM9y8csps2x/

Anđela se 2010. slikala za „Plejboj„, nakon čega je uplovila u vode porno industrije. U filmovima za odrasle koristila je pseudonim Nancy Fancy. 2013. se slikala za časopis „CKM„. 2015. je izjavila da se kaje zbog prošlosti. 2016. učestvovala je u „Farmi„, ali je posle dve nedelje izašla zbog problema sa kičmom.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – Konačno RAZJAŠNJENA najveća MISTERIJA! KO je BABA GUBA? Nina Janković ili VESNA TRIVALIĆ?

2017. godine je zamalo stradala, kada je na nju i njenog tadašnjeg dečka pucala njegova bivša žena. Nakon toga par se venčao u Indoneziji, ali je brak kratko trajao. Iste godine učestvovala je i u „Zadruzi„.

Pojavila se u nekoliko spotova, a onda i sama uplovila u diskografke vode. 2020. njeni intimni snimci su osvanuli na sajtu za odrasle, a kasnije je počela da ih i sama deli na platformama, uz naknadu. Danas se bavi rep muzikom.

Tamara Đurić

https://www.instagram.com/p/CN5xq91D-gm/

2015. je učestvovala u „Farmi„, u kojoj je osvojila drugo mesto. Po ulasku, predstavila se kao klaberka. Pojavila se u nekoliko spotova.  Tokom boravka u rijalitiju ušla je u vezu sa pevačem Acom Živanovićem, iako je još bila u vezi sa bivšim dečkom.

Oprobala se kao pevačica i voditeljka. 2017. godine našla se u životnoj opasnosti, zbog infekcije nakon intervencije ubrizgavanja filera u zadnjicu. Nakon toga postaje protivnik plastične hirurgije. Dovođena je u vezu sa „opasnim momcima“, a 2019. godine bila je meta napada od strane bivšeg momka, koji je tek bio izašao iz zatvora.

Nedavno se pojavio snimak na kojem joj nepoznati muškarac preti zbog duga koji ona navodno ima prema već pomenutom Belivuku, što je ona demantovala.

Pročitajte još Snežana Savić OTKRIVA – OVO je bila NAJVEĆA TAJNA JOVANKE BROZ! Zbog OVOGA je osuđena na DOŽIVOTNI ZATVOR!

Ove godine postala je majka, a nedugo zatim raskinula veridbu sa ocem njene ćerke.

Ana Korać

https://www.instagram.com/p/CN4OzF5AC8S/

Poznata široj javnosti postaje 2017. učešćem u „Zadruzi„. Po izlasku snima singl sa „zadrugarkom“ Sanjom Stanković, i pojavljuje sa u spotu Slobe Radanovića. U isto vreme, biva uhapšena u Crnoj Gori, a zatim i deportovana za Srbiju. Tom prilikom joj je zabranjen ulazak u Crnu Goru, zbog, kako je rečeno, njene „veze sa mafijom“.

Spekulisalo se o njenom navodnom bavljenu prostitucijom. Dovođena je u vezu sa Darkom Lazićem i Mirkom Šijanom, sinom pevačice Goce Božinovske. 2018. ponovo ulazi u „Zadrugu“ i započinje vezu sa Davidom Dragojevićem. Zajedno  opet učestvuju u istom rijalitiju i 2019/20. Veza je prekinuta početkom ove godine. Poznata je i po brojnim plastičnim operacijama, koje su joj potpuno promenile izgled.

Pročitajte još OVA scena OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU serije KALKANSKI KRUGOVI – Da li je Baba Guba ROBINJA ili je u ZABRANU živela SVOJOM VOLJOM?

Maca Diskrecija (Senada Nurkić)

https://www.instagram.com/p/CD5gzZsBGEw/

Maca Diskrecija možda nije srpska starleta, ali je javnost doživljava kao „našu“. Uostalom, „svi smo naši“.Maca, iliti Senada, kako joj je pravo ime, postala je poznata učešćem u „Parovima“ 2015., tokom kojeg je ušla u sukob sa brojnim drugim učesnicima. Imala je odnose sa učesnicima Gastozom i JasminomNevenkićem. Dovođena je u vezu i sa AcomLukasom, što je ona demantovala.

Po završetku rijalitija, snimila je pesmu „Diskretno“, u skladu sa pseudonimom. 2017. ulazi u „Zadrugu„. Jedno vreme družila se sa rediteljkom, i takođe učesnicom brojnih rijalitija, JelenomGolubović, ali je prijateljstvo okončano. Priznala je da se bavila prostitucoijom, zbog čega je uhapšena 2019. godine. Izjavila je i da je u jednom danu imala odnose sa desetoricom muškaraca. Jedno vreme bila je aktivna na aplikaciji OnlyFans, a nedavno je objavila i novu pesmu.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI OTKRIVAMO- Evo kako su se Nina Janković i Lazar Nikolić postali BABA GUBA i MAČJI SMEH!

Na kraju, stiče se utisak da sve ove dame imaju mnogo toga zajedničkog. Dakle, da li i dalje stoji teza da su to osobe bez zanimanja? Zaključke ostavljamo Vama.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement