Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 513. epizoda: Riter je smislio SAVRŠENU OSVETU! Ada je GOTOVA! Evo i KAKO!

Šta je to Riter smislio sa Hanom?

Published

on

Igra sudbine 513

Igra sudbine 513. epizoda koja se na TV Prva emituje u ponedeljak 13. juna od 20.00 doneće nam po običaju sijaset iznenađenja od kojih će najveća biti ona koja se tiču Zaviše. Pa, da krenemo redom!

Luka je pasivno agresivan prema Uni. Ljut je, ali neće da joj kaže da ju je video sa Zavišom. I dok je njihova ljubav i dalje komplikovana, Riter i Hana se upuštaju u pravu romantičnu priču.

Koliko je u toj romansi istine, a koliko Riterovog interesa da se dokopa Adinog prestola, ili makar da je vidi pod nogama? Svojim nogama? Šta je to smislio Riter? Hoće li osveta Adi Kanački istovremeno biti i osveta Nikši? Koja je Riterova igra?

Vasilisa se sastaje sa Zavišom, jer ima plan da ga zavede. Međutim, to Zavisi odgovara jer želi da osveti. Kao što je njegov otac Nikša njemu „maznuo“ devojku, tako će on sada vratiti istom merom.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement