Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 514. epizoda: ŠOK! Irma je PREVARILA Adu Kanački! Evo i KAKO!

Ovo je Irmin pakleni plan!

Published

on

Igra sudbine 514

Igra sudbine 514. epizoda koja se emituje na TV Prva u utorak 14. juna od 20.00 napokon će doneti razrešenje napete situacije sa Irminom decom. Sada je već poznato da je ona Daliborova ćerka i da su njena deca Adina krv. Ali šta to znači za Olega? Time ćemo se pozabaviti čim vidimo šta je Igra sudbine priredila za njene ostale „igrače“.

Irma je napravila đavolji pakt sa Adom. Daće joj svoju decu u zamenu za to da iz zatvora pusti njenog bivšeg dečka. Ada je na to pristala, ali ono što ona i ne sluti jeste da je tim činom potpisala smrtnu kaznu Olegu. To i jeste bio Irmin plan. Da se njen dečko nađe na slobodi kako bi se preko njega osvetila Olegu.

Madam Deni otkriva Adi da poznaje Žišku od ranije. Baš kao što i Žiška poznaje nju. U trci koja je usledila Madam Deni će odneti pobedu zahvaljujući brzini. Prva će reći Adi sve najgore o Žiški.

Hoće li joj Žiška ostati dužna ili će uzvratiti udarac?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement