Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 516. epizoda: Ada nagovara Aleksu da OTPUSTI OLEGA! Evo i ZAŠTO!

Šta se krije iza Adinog zahteva?

Published

on

Igra sudbine 516

Igra sudbine 516. epizoda koja se emituje na TV Prva u četvrtak 16. juna od 20.00 napokon će pokrenuti stvari sa mrtve tačke. Počinju da isplivavaju tajne iz prošlosti.

Tetica se toliko odomaćila u vili Kanačkih da je za ručkom tetki Lili naredila da prisluškuje Adin i Aleksin razgovor. Ada predlaže Aleksi da razmisli da li je pametno da Oleg ostane u firmi. Možda zbog toga što želi da ga zaštiti od onih koji žele da mu učine zlo?

Nakon što je Vid zatekao Adu i Žaklinu sa ćerkom u restoranu, besan zaključuje da Žaklina želi da se vrati Luki i da joj u tome pomaže upravo Ada. Žaklina pokušava da ga razuveri, ali on joj saopštava da je među njima gotovo i da se seli.

Mila ne prestaje da razmišlja o Nadi i predoseća da će se nešto loše desiti. Hoće li Zaviša ostvariti svoje pretnje?

Marinko saopštava Ines da se viđa i sa Barbarom.

Ines, opet razočarana, ne može da veruje da joj on to tako olako priznaje, a samo što mu je dala novu šansu.

S druge strane, Marinkov plan sa Barbarom i te kako napreduje, toliko da završavaju u krevetu, kada mu se ona priznaje da ima dete i da žali što ga je rodila.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement