Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 517. epizoda: ŠOK! Riter kreće u NAPAD! Ima zadatak za HANU! Evo i KOJI!

Šta je to Riter smislio?

Published

on

Igra sudbine 517 (1)

Igra sudbine 517. epizoda koja je na programu u petak, 17. juna od 20.00 na TV Prva dodaje gas kada smo svi mislili da je vreme za godišnji odmor. I to – pun gas.

Riter napokon skida svoju masku! Spavao je sa Hanom, a u narednoj epizodi saznaćemo i zbog čega! Stari lisac otkriva svoj plan, i ima zadatak za Hanu. Pitamo se – tiče li se Alekse i Luke? Ili možda Ade?

Barbara će uskoro saznati da se Sofija Šubarević nikada ne šali. Pogotovo kada preti smrću. A to je ovog puta potvrdila i šamarčinom koja je Barbaru ostavila u ŠOKU!

Nada je došla u posed odgovora koji je zanima. Da li je Zaviša Nikšin sin? Sada samo ona zna tačan odgovor! Ali hoće li tako rizikovati život? Bude falsifikovala nalaz zapečatila je svoju sudbinu. Zaviša je materijal poslao na analizu na još jednu adresu, a Nada to ne zna.

Budu li do Nikše i Zaviše stigli drugačiji rezultati od onih koje bude imao Zaviša – svi će znati da je neko manipulisao istinom. I veoma lako će otkriti ko.

Novi obrt očekuje nas u Igri sudbine. Tetica Gvozdenija, iliti Madam Deni ima iznenađenje za Aleksu Ožegovića. Reč je o nepristojnoj ponudi. Ona mu sugeriše da će morati da uradi za nju nešto što će, naravno, njoj biti od koristi, ali će značiti i za njegov imidž. Pitamo se – o čemu li je reč?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement