Connect with us

Domaće serije

Otkrivamo SVE o seriji MALA SUPRUGA! Evo KO je Đurđica i KOJI VELIKI PROBLEM će joj zagorčati ŽIVOT!

Na TV Prva stiže nova TV novela…

Published

on

Mala supruga

MALA SUPRUGA! Evo KO je Đurđica i KOJI VELIKI PROBLEM će joj zagorčati ŽIVOT!

Najgledanija serija “Igra sudbine” od 1. jula “odlazi na zasluženi odmor”, a od ponedeljka 4. jula u terminu od 20.00 na TV Prva emituje se nova TV novela.

Mala supruga inspirisana motivima istoimenog romana naše proslavljene spisateljice Milice Jakovljević Mir-Jam, smeštena  je u današnje vreme kao snažna melodrama sa elementima trilera i noara, što je izdvaja od svih postojećih telenovela u ponudi.

Glavna junakinja je Đurđica (Srna Đenadić), otmena i lepa devojka odrasla u Nemačkoj, koja sada sa svojom majkom Marom (Anika Milićević) živi u jednom malom mestu u Vojvodini, u svoj velelepnoj kući sa bazenom koju je sagradio njen pokojni otac. Njen život se odvija u monotoniji imanja i sela, sve dok se neočekivano ne zaljubi u Branka (Nikola Malbaša), doktora u lokalnom domu zdravlja, koji se baš u tom trenutku suočava sa velikim problemom svog starijeg brata Sime (Saša Joksimović) : ogromnim dugom od stotinu hiljada evra, pozajmljenim od lokalnog zelenaša.

Mala supruga

Branko po svaku cenu želi da pomogne bratu da vrati dug, ali u tome ne uspeva, sve dok mu Đurđica ne ponudi svoj novac. Branko na to  pristaje, vraća bratov dug, ali se u tom trenutku pojavljuje nepoznati ali opasni Miodrag Hadži Orlović (Zoran Ćosić)  –  čovek koji uslovljava Branka da se  zbog pozajmljenog novca oženi zaljubljenom Đurđicom.  Branko na to nevoljno pristaje. Odluku da oženi Đurđicu saopštava Nadi (Tamara Radovanović), fatalnoj devojci  sa kojom je u dugogodišnjoj tajnoj vezi….

Tako započinje uzbuljiva serija o dve žene i muškarcu raspetom u ljubavnom trouglu, prepuna strasti, uzbuđenja i izneverenih očekivanja. Istovremeno sa ljubavnim pričama, razvijaju se i tajni događaji iz prošlosti dve porodice, koji objašnjavaju iznenadni dolazak misterioznog Hadži Orlovića kod Đurđicine majke Mare.

Kako će se Đurđica izboriti sa svim izazovima braka?  Da li će i kako Nada uspeti da povrati Branka?  Kako će Branko preživeti sve to? Šta će se desiti sa malom suprugom? Saznaćemo tokom stotinu epizoda telenovele „Mala supruga“ u režiji Rastka Tadića i Strahinje Savića.

DUHOVI Novi HIT sitkom samo na FOX kanalu!

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/ Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement