Connect with us

Sadržaj epizoda

Otkrivamo SVE o novoj domaćoj krimi seriji NEMIRNI! Zločin star PET GODINA krije VELIKU TAJNU! Evo i KOJU!

Šta to povezuje državu, policiju i mafiju?

Published

on

Nemirni

Dobra vest za sve ljubitelje domaćih serija stiže od Telekoma Srbija i produkcijske kuće From No Connection, koji su započeli snimanje nove triler serije „Nemirni“.

Serija u fokus stavlja inspektorku policije koja, vođena sopstvenim nemirom, na neočekivan način razotkriva vezu između države, službe i kriminala.

„Cilj nam je da i dalje podstičemo razvoj domaće kinematografije, koju uveliko distribuiramo na pet kontinenata. Serija „Jedini izlaz“ na kojoj smo već sarađivali sa rediteljem Darkom Nikolićem jedna je od najprodavanijih na stranim tržištima, a smatram da će „Nemirni“ biti još veći hit“, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Napetost i iščekivanje svake nove epizode biće glavna odlika ove uzbudljive serije, navode njeni autori, a reditelj Darko Nikolić kaže da će isprepletane priče biti veoma zanimljive za praćenje.

„Radnja prati inspektorku koja želi da otkrije šta se desilo u zločinu starom pet godina, ali paralelno i dramu koja otkriva slojevitost porodičnih odnosa u porodici Banović“, rekao je Nikolić.

Nova krimi serija predstaviće različite likove i nezavidne situacije kroz odmotavanje zamršenog klupka zločina priče koja se prati sa punom pažnjom.

U seriji će se pojaviti veliki broj karaktera, koji će kroz glavne i sporedne uloge doprineti kreiranju situacija i izazova koji se nalaze pred glavnom junakinjom.

Glumačku postavu čine Nikolina Friganović, Dejan Aćimović, Gordan Kičić, Marinko Prga, Milan Čučilović, Boris Pingović i Igor Benčina, kao i Anica Dobra, Ljuba Bandović, Gorica Popović, Nebojša Dugalić, Rale Milenković i mnogi drugi koji će gledaocima ovaj krimi triler učiniti maksimalno uzbudljivim.

„Jedan od glavnih razloga zašto sam prihvatila ovu ulogu jeste činjenica da je sjajno napisana i vrlo kompleksna, nije klasični lik inspektora. Bilo je zanimljivo videti kako jedan takav ženski lik funkcioniše u „muškom“ svetu“, rekla je Nikolina Friganović, koja tumači glavnu ulogu u seriji.

Serija „Nemirni“ emitovaće se na Superstar kanalu, čiji su gledaoci već navikli na vrhunsku produkciju i najkvalitetniji filmski i serijski sadržaj.

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Telekom PROMO

Izvor Film i TV

Continue Reading

Advertisement