Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ŠOK! Nada ima NOVOG DEČKA! Ovaj je MOĆNIJI čak i od NIKŠE! Evo o KOME JE REČ!

Zbog njega će napustiti čak i Ružu!

Published

on

Igra sudbine Nada

Igra sudbine završila se uzbudljivom finalnom epizodom, posle koje je retko ko imao snage da progovori bilo šta. Ipak, najveći šok za većinu bio je taj što je bivša miljenica publike, a sada jedan od većih negativaca, Nada Galić, pobegla iz zemlje, ostavivši za sobom sve koji su je do pre neki dan voleli i brinuli za nju.

Ostavimo li po strani Pančetu, Milu i Debeljka, tu su i svi Nadini partneri kojima je napravila pakao od života – Strahinja, Zaviša, Nikša i niz „frajera“ kojima sa ove distance ne možemo ni imena da se setimo. Očigledno svesna svoje lepote Nada je okrenula novi list u svom životu i na tom listu ispisala niz pogrešnih odluka koje su koštale njene najbliže, ali i nju samu mnogo živaca.

U novoj sezoni serije Nada se otisnula u svet sama, ali čini se da lepa glumica koja je dočarala ovaj intrigantan lik, ipak, nije sama. Milica Tomašević, kako to i sama priznaje, srećna je i zaljubljena, a evo i u koga!

Zvezda serije „Igra sudbineMilica Tomašević (30) kaže da ludo voli sina Lepe Brene i Viktora Živojinovića.

Glumica, koja se proslavila ulogom Nade Galić, smatra da je njen dečko postao divan mladić jer su ga pevačica i bivši teniser Boba Živojinović lepo vaspitali.

 

– Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep – priča Milica za Informer.
Glumica je upoznala budućeg svekra i svekrvu, koji su je prihvatili.

– Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende – kaže nova snajka porodice Živojinović.

Varnice između Milice i Viktora sevnule su još u novembru prošle godine, kada su uhvaćeni kako se zabavljaju na jednoj žurci u Beogradu. Brenin sin se tada provodio u društvu Anastasije Ražnatović i njenog tadašnjeg dečka Đorđa Kuljića. Ubrzo im se pridružila i Milica, koja je na kraju večeri poljubila Viktora u obraz, da bi nedugo posle toga počeli da se viđaju.

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV/Informer

Advertisement