Connect with us

Domaće serije

HIT! Ivo Andrić dobija SERIJU! Evo KADA počinje snimanje NOBELOVCA!

Evo koji poznati glumac će dočarati lik Iva Andrića!

Published

on

Glumac Tihomir Stanić gotovo da nikad nije na pauzi. Čak ni tokom leta. Osim toga što je angažovan na letnjoj sceni Teatrijum, čiji je jedan od osnivača, snima i treću sezonu „Kamiondžija d.o.o.“ i to odmah po završetku serije „Vera„. U međuvremenu, poznatog glumca gledali smo i u novoj sezoni hita „Ubice mog oca“, ali on ne krije da pred sobom ima jedan veliki izazov. Seriju o našem jedinom Nobelovcu – Ivi Andriću.

– Čekamo da RTS usvoji zvaničnu verziju scenarija, pa se nadam da ćemo u novembru početi sa radom na ovom projektu. Jedan sam od kreatora serije i verujem da ćemo uspeti u osam epizoda da ispričamo o čemu je Andrić razmišljao u času kada je shvatio da je dobio Nobelovu nagradu. On je izuzetna ličnost, ako ništa drugo, tom serijom ćemo ponovo skrenuti pažnju na njegova dela, što nije mala stvar – poručuje Tihomir Stanić koji ističe da studente uvek uči tome da je partner uvek u pravu, i da smo svi ljudi i da je normalno da grešimo.

– Strah od greške je čovekov najveći neprijatelj. Što se čovek više oslobađa od tog straha, manje greši – zaključuje Stanić.

DUHOVI – NOVI HIT SITKOM NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto RTS

Izvor Film i TV/ Kurir/ TV Ekran

 

Advertisement