Connect with us

Domaće serije

SNIMA SE 3. SEZONA SERIJE “KAMIONDŽIJE”: Evo kada STIŽU NOVE EPIZODE (FOTO)

Autori i glumci najavljuju da će ovo biti najbolji ciklus do sada

Published

on

Kamiondzije-3-sezona

Počelo je snimanje 12 novih epizoda treće sezone serije “Kamiondžije d.o.o.”, u produkciji RTS-a, u Ubu i selima Tamnave. I dalje po ideji nezaboravnog tvorca Gordana Mihića, kroz scenario Vladimira Đurđevića gledaćemo nove avanture majstorskog tandema Baje i Žiće.

– Mi smo jedna topla porodična serija i moj jedini cilj je da mi rastemo iz sezone u sezonu. Zaista verujem da će ova treća biti bolja od prve dve. Imaćemo više od sto glumaca, broj objekata i scena će biti veći nego prethodnih sezona – istakao je Filip Čolović, reditelj serije.

Kamiondzije-3-sezona-02

„Kamiondžije d.o.o.“, treća sezona

Na talasu dobre gledanosti prethodnih epizoda, snimanje novih obradovalo je uigranu ekipu. Raspoloženje glumaca, saživelih sa likovima moglo se videti i na setu u Pambukovici.

– Ja se sad pitam koji je ovo dan snimanja imam utisak da je sto pedeseti odnosno da nismo nikad ni prekidali, kao da nije bilo pauza između letnjih snimanja. Ekipa je zaista uigrana – napomenuo je glumac Tihomir Stanić.

– Nekako sam postala deo Dare – ja sam ona i ona ja, i nekako to se sve pomešalo i stopilo, tako da nam je u trećem ciklusu mnogo lakše i scenario nam je bolji – istakla je glumica Paulina Manov.

Kamiondzije-3-sezona-04

„Kamiondžije d.o.o.“, treća sezona

Pričom o iskrenosti i dobroti običnih ljudi Kamiondžije osvajaju televizijske gledaoce.

– I narod u njihovim sudbinama vidi i svoju sudbinu. U njihovoj dobroti i nesnađenosti, u njihovoj hrabrosti i odvažnosti prepoznaje i svoje vrline i zato je ovo gledano i uvek će i biti –  ispričao je Nenad Jezdić.

Kamiondzije-3-sezona-03

„Kamiondžije d.o.o.“, treća sezona

Poslednja klapa, planirana je za polovinu oktobra, a emitovanje novih epizoda na RTS-u početkom sledeće godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement