Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 4 donosi NAJVEĆI ŠOK! Nada je TRUDNA sa Aleksom? Pogledajte FOTO njihovog SINA!

Dečaka očekuje STRAŠNA sudbina!

Published

on

Igra sudbine tokom protekle tri sezone „vozila“ nas je poput rolerkostera vrtoglavim usponima i padovima ostavljajući nas iznova u šoku sve do samog završetka poslednjeg ciklusa početkom ovog leta. A onda je usledio šok sezone – Una Hristić se vratila u seriju. Ko će je glumiti i kako ona izgleda – o tome još nema reči, a to će svakako biti i najskuplje pitanje kada je reč o novim epizodama već godinama najgledanije domaće serije.

Ali, kakva je situacija po pitanju ostalih likova? Znamo da se Vid i Žaklina razvode. Nada je pobegla u inostranstvo. A Aleksa… Aleksa je pod sumnjom policije zbog napada na Barbaru Buhu. Međutim, da li je to sve? Šta nam donose nove epizode?

Ko će ostati u vezi, ko u braku, hoće li Ada Kanački uspeti da se izbori sa opakom bolešću, da li će Sofija biti dobra ili loša, šta će biti sa Strahinjom i Zavišom? Sa kojom od dve Une će na kraju završiti Luka KanačkiUnom Zvrk ili njegovom prvom suprugom?

To su samo neka od mnogobrojnih pitanja koja se tiču glavnih junaka. O negativcima da i ne govorimo. Koja je sudbina Donke Desaeli, šta će biti sa Nikšom Korlatom, njegovom ljubavnicom Smolenski… Toliko pitanja nam je ostalo posle prvi 500 i kusur epizoda, a odgovore ćemo saznati već od početka septembra.

Međutim, krajem aprila pojavio se jedan neobičan video klip u kom su glavni akteri bili baš Nada i Aleksa. Reč je o spotu pevača Saše Lazarevića za pesmu „Da se loše izbrisati može“ u kom su glavni akteri upravo zvezde popularne sapunice „Igra sudbine“ Milica Tomašević i Luka Raco.

Iako znamo da u seriji između Nade i Alekse nikada nije bilo ničega, u spotu su upravo njih dvoje predstavljeni kao zaljubljeni par koji prolazi kroz niz turbulencija po uobičajenom scenariju „od ljubavi do mržnje“.

U spotu Milica čak zatrudni sa Lukom, nakon čega nažalost, lik koga tumači Raco odluči da prevari i ostavi Milicu. Da li su ovim Milica i Luka hteli nešto da nam sugerišu?

Da li biste mogli da zamislite scenario u kom na kraju Aleksa ostavlja Milu zbog Nade? Sledi li rasplet veka?

Nova sezona serije Igra sudbine stiže na male ekrane već 12. septembra. Pitanja će tada napokon dobiti odgovore.

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Firefly produkcija PROMO

Izvor Film i TV

 

Advertisement