Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Matea Milosavljević NAPUŠTA seriju IGRA SUDBINE? U nastavku BEZ Sofije Šubarević? Evo i ZAŠTO!

Igra sudbine ostaje bez najveće negativke?

Published

on

Sofija Šubarević Igra Sudbine

Matea Milosavljević srpska je glumica koja se proslavila ulogom Sofije Šubarević u popularnoj sapunici „Igra sudbine“ koja polako, ali sigurno ulazi u treću godinu emitovanja. Zahvaljujući roli legendarne zlobnice koja nema kome nije pomrsila konce, baš kao što je intrigama iz epizode u epizodu bunila fanove često menjajući strane, Matea je okupila pravu armiju obožavatelja koji su već navikli da je mrze.

Međutim, ovo nije prva uloga mlade glumice u kojoj je privukla pažnju. Skoro pola decenije ranije u filmu reditelja Stevana Filipovića „Pored mene“ Mateu Milosavljević gledali smo kao Sandru. Kako je Filipović nedavno potvrdio počelo je snimanje nastavka nagrađivanog filma pod nazivom „Pored nas“ na kom će između ostalih, tokom narednih meseci biti angažovana i Matea Milosavljević.

Budući da je poznato da se snimanje serije „Igra sudbine“ nastavlja za manje od dve nedelje, kao i da nas premijera novog ciklusa očekuje već od 12. septembra postavlja se pitanje hoće li Matea Milosavljević biti deo nove sezone najgledanije domaće serije.

Da li će zbog projekta „Pored nas“ Matea morati da trenutno Sofiju Šubarević „stavi na led“ i možda pauzira svoj angažman u seriji „Igra sudbine“?

Budući da joj je ova rola donela popularnost i prepoznatljivost, sumnjamo u to da će Matea odlučiti da na Sofiju stavi tačku, ali s obzirom na to da „Igra sudbine“ ima zahtevan tempo snimanja, svakako se postavlja pitanje kako će glumica uspeti istovremeno da se posveti i jednom i drugom projektu.

Mada, kada je o Sofiji Šubarević reč – ništa ne bi trebalo da nas iznenadi.

DUHOVI – Novi HIT sitkom na FOX kanalu!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement