Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Evo ZBOG ČEGA je Lidija Vukićević NAPUSTILA seriju IGRA SUDBINE! Razlog će vas ŠOKIRATI!

Za sve je kriva ONA!

Published

on

Lidija Vukićević NAPUSTILA seriju IGRA SUDBINE! Razlog će vas ŠOKIRATI! Evo šta se krije iza ovog poteza!

Dadilja sa sela nova je domaća komedija u kojoj ćemo u glavnoj ulozi gledati Mirku Vasiljević. Pred njom je značajan izazov, budući da će u srpskoj verziji morati da dočara legendarnu američku TV dadilju Fren Fajn koja je bila jedna od omiljenih junakinja 90-ih.

Fren Drešer je ovaja zadatak odradila maestralno, učinivši „Dadilju“ jednim od nezaobilaznih naslova moderne televizije. Hoće li Mirka i srpska „Dadilja“ uspeti da ponove ovaj uspeh – tek ćemo videti.

„Dadilja“ je, međutim, bila mnogo više od komedije koju je na svojim nejakim ramenima iznela Fren Drešer. Status „kultne“ ovoj seriji dala je ubitačna kombinacija sjajno razrađenih likova – Fren, Silvija, Jeta, gospodin Šefild, Najls… uz odlično napisan scenario koji je, pre svega, bio u duhu tog vremena, ali i kulturnog miljea jevrejske zajednice.

Istina, i Srbi imaju svojih „bubica“ koje mogu biti zabavne i smehotresne, a hoće li producenti „Emotiona“ uspeti da zasviraju na tim tananim žicama – tek ćemo videti. Sa „Dinastijom“ koja je bila njihov poslednji projekat, ali i poslednji rimejk poznate strane serije, baš se i nisu snašli. Da li će Dadilja imati više sreće?

Ako je za utehu, raspodela uloga, barem kada je o jednoj junakinji reč – obećava. U pitanju je rola dadiljine majke, ljubiteljke čokoladnih torti i jevrejske tradicije, opsednute idejom da bogato uda ćerku. U srpskoj verziji američku Silviju tumačiće Lidija Vukićević, koja je očigledno baš zbog ove role i prekinula snimanje serije „Igra sudbine„, poslavši ministarku Milevicu Tankosić – u penziju.

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb Promo Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement