Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 5. epizoda: MIRA IMA POBLEM sa Mitom, ali i SA VELJOM! Evo zbog čega će doći u SUKOB…

U petak, 2. septembra, od 20.05 na RTS 1

Published

on

U-klincu-5-epizoda-Mira-Velja

U klinču 5. epizoda: Nakon što je Aljošin i Vanjin pokušaj da se suprotstave mafijašima, koji su pikirali kafanu “Trst” uspeo, Vanja je svesna da je bitka sa ovim opasnim ljudima tek počela.

Ni ovoga puta, Vanja ne može da se osloni na brata Filipa, jer ovaj dolazi na ideju za početak svoje nove karijere. I kod Simketa dolazi do radikalnih promena – on ulazi u intenzivnu onlajn prepisku sa saigračicom u video igri.

U Aljošinom odsustvu, Velja sada ulaže sve svoje napore u treniranje Milice. To se nikako neće svideti mama Miri, čiji problemi sa klijentom Mitom Topalovićem u marketinškoj agenciji prerastaju u pravu dramu.

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement