Connect with us

Domaće serije

JADRAN MALKOVIČ otkriva SVE o seriji AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA 2 i da li će biti u CRNOJ SVADBI 2

Gledamo li Jadrana u drugoj sezoni serije „Crna svadba“?

Published

on

Azbuka-naseg-zivota-2-sezona-Jadran-Malkovic-Aleksandra-Jankovic-2

Azbuka našeg života“ i „Crna svadba“ nastavljaju svoje putovanje sa novim epizodama čije snimanje počinje uskoro, a glumac Jadran Malkovič otkriva nam šta nas čeka u nastavku.

Za Jadrana Malkoviča, glumca srpskih korena sa nemačkim pasošem i bogatom inostranom glumačkom biografijom život na relaciji Velika Britanija – Nemačka, a odnedavno i Srbija, danas je svakodnevnica. Kažemo odnedavno, jer otkako se pre dve godine, posle tačno dve decenije građenja uspešne karijere u svetu, obreo u srpskoj kinematografiji, Srbija je za Jadrana postala i u profesionalnom smislu veoma važna. Upoznali smo ga kao jednog od „ratnika“ Crnog Vojvode, Vladimira Marinkovića u hit seriji „Crna svadba“. Ipak, tek njegov sledeći projekat, porodična, a mnogi bi rekli prava životna drama, nastala pod rediteljskom palicom Jelene Bajić Jočić i u produkciji Kontrast studija, „Azbuka našeg života“ donela mu je popularnost, koja mu je preko noći preokrenula život. Druga sezona je u pripremi, a Jadran nam otkriva šta novo čeka porodicu Popović u nastavku.

– Drugu sezonu počinjemo da snimamo sad u oktobru. Popoviće i ekipu nalazimo devet meseci nakon poslednje epizode prve sezone. Neke stvari i likovi su se promenili, nešto je ostalo isto ili slično, pojavljuju se i novi likovi… A ko je sa kime gledaoci će moći da saznaju i vide sledeće godine (smeh). Biće vrlo uzbudljivo, Uroša očekuju veliki izazovi. Ali ne samo njega – poručuje Malkovič, dodajući da je ova serija za njega bila veoma važna. A šta je naučio od Uroša?

– „Azbuka“ je donela nova poznanstva i prijateljstva, i sigurno navela na razmišljanje o nekim stvarima. A od Uroša nisam naučio ništa, makar ne ništa dobro (smeh). Šalu na stranu, mislim da sam, iako sam verovao da to već znam, od njega naučio i shvatio vrednost otvorene komunikacije – kaže Jadran, koji nema, međutim, podjednako ohrabrujuće vesti kada je reč o seriji „Crna svadba„.

– Za „Crnu svadbu“ nisam dobio poziv od produkcije i reditelja. Pretpostavljam da je u poslednjoj epizodi, ipak, bio kraj puta za Vladimira Marinkovića. A vrlo rado bi se vratio toj seriji i nastavio Vladimirovo putovanje. I mene mnogo zanima na koju stranu je otišao – zaključuje naš glumac koji osim u domaćim, uspešnu karijeru gradi i u stranim serijama. Tako ćemo ga od 5. septembra gledati i u američkoj hit seriji „FBI: Međunarodni slučajevi“ koja se emituje na kanalu FOX Crime. Jadran se pojavljuje u epizodi 8 pod nazivom „Glas naroda“, koja će na programu biti negde tokom oktobra.

Duhovi – Novi sitkom samo na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Miša Obradović

Izvor Film i TV/TV Novosti

 

Advertisement