Connect with us

Emisije

DŽEJMI OLIVER: SVE ZA 30 MINUTA – Nova emisija kulinarskog maga na 24KITCHEN

Published

on

Dzejmi-Oliver-Sve-za-30-minuta

Ko ima recept za uspeh? Ovo pita domaćin nove emisije, čuveni kuvar (rekli bismo i biznismen) Džejmi Oliver, koji nam svoj novi kulinarski serijal “Džejmi Oliver: Sve za 30 minuta” donosi 5. septembra na kanal 24Kitchen, ponedeljkom od 13.00.

I dalje na tronu najčuvenijih kuvara Britanskog kraljevstva i rado viđen “kulinarski čarobnjak” pred TV kamerama, ovoga puta kroz osam novih epizoda, sučeljava 18 najboljih neotkrivenih kuvara iz različitih sredina širom Velike Britanije, najrazličitijih poslovnih biografija, koji će se boriti za nagradu koja bi mogla da im promeni život: ugovor sa Majklom Džozefom i izdavačkom kućom “Penguin Random Hous”-a, koja će objaviti njihov kuvar, i pomoći im da se pridruže “selebriti” kulinarskom vrhu.

Ukratko, takmičara je 18, sudija je četvoro. O tome ko će ići u sledeći krug, a ko ispasti odlučuju Luis Mur, Džimi Famureva, Džordžina Hajden i, naravno, Džejmi Oliver. Uz neverovatne recepte, serija će gledaoce povesti kroz snažne izazove ljudi koji se takmiče – od entuzijastičnih amatera, preko iskusnih profesionalaca, do Instagram zvezda. Osim odličnih recepata koje svako od njih ima, trebaće im harizma, vizija, snažna ličnost i originalnost, ne bi li osvojili srca nacije, ali i zadivili sudije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo 24KITCHEN

Advertisement