Connect with us

Domaće serije

ANKETA Koja uloga Dragane Mićalović vam je NAJDRAŽA? Una, Milica ili Žana? GLASAJ U TEKSTU!

„Igra sudbine“, „Tajne vinove loze“ ili „Od jutra do sutra“

Published

on

Dragana Mićalović tokom poslednjih nekoliko godina ostavila je snažan pečat na domaćem TV nebu ulogama koje su joj karakterno bliske i u kojima ju je domaća publike veoma zavolela. Dragana je i sama potvrdila da ne bi mogla da tumači heroine koje na neki način nisu uzor devojkama koje prate serije u kojima se pojavljuje. To se donekle najviše odnosi na lik Une Hristić u seriji Igra sudbine. Dragana je istakla da nikada sebe ne bi mogla da zamisli kao Sofiju Šubarević i da je to, između ostalog, jedan od razloga zašto nije prihvatila ulogu čuvene negativke.

U međuvremenu, Mićalovićku smo gledali i u hit melodrami „Tajne vinove loze“ kao majku glavne junakinje Vere Smiljanić. Trenutno je gledamo i u novoj hit sapunici „Od jutra do sutra“ gde tumači lik dobrice, medicinske sestre Žane, koja je po karakteru veoma slična Uni Hristić.

Una Hristić obeležila je dve sjajne sezone serije „Igra sudbine“. Ovim likom Dragana je zaista postavila svojevrstan reper ponašanja i poštovanja moralnih načela, pokazavši mladim gledateljkama da normalne devojke i dalje postoje i da nisu postale mit. Kako je Draganina Una završila svoje putovanje u „Igri sudbine“ svi znamo. Na njeno mesto došla je Nina Rukavina, a OVDE možete pročitati koliko je publika zadovoljna novom Unom.

U narednom Draganinom projektu imali smo priliku da ovu glumicu vidimo u liku koji je donekle bio izvan koloseka kojim se Dragana do sada kretala. Milica, Verina majka, žrtva je životnih okolnosti koje su dovele do velike tragedije i promenile tok života njene porodice. Misteriozna junakinja, iako je bila reč o manjoj sporednoj ulozi, prikazala nam je Draganu u malo drugačijem svetlu i pokazala da raskošan glumački talenat Mićalovićke.

Treća u nizu je rola u seriji „Od jutra do sutra“ gde se Dragana vratila na „siguran teren“. Kako je istakla, Žana je devojka koja joj je bliska po karakteru i temperamentu, zbog čega se posebno raduje druženju sa ovom dobrodušnom medicinwkom sestrom. Međutim, Mićalovićka je otkrila da upravo njena junakinja krije veliku tajnu koja će promeniti tok cele serije. O čemu li je reč?

Dok ne saznamo odgovor na to pitanje mi vas pitamo, koja Draganina uloga vam je najdraža – Una, Milica ili Žana?

 

 

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo IMDb Prva

Advertisement