Connect with us

Sadržaj epizoda

Hotel Beograd 1. epizoda: PAŠA je na korak do VENČANJA sa Vedranom, ali STIŽE DAŠA!

U petak, 23. septembra

Published

on

Hotel-Beograd-1-epizoda

Hotel Beograd 1. epizoda: Paša je nekadašnji vlasnik moskovskog hotela “Eleon”, a tetka mu u Beogradu poklanja hotel sa pet zvezdica. Tetka se na to odlučila kako bi razmaženom sestriću obezbedila mogućnost da konačno odraste.

Paša, srpski zavodnik i veseljak živi ne znajući za nevolje sve dok jednog dana slučajno ne načini štetu- višemilionsku! Kako bi otplatio dug, šef mafije Dušan primorava Pašu da se oženi njegovim ćerkom Vedranom.

I dok Vedrana priprema venčanje, Paša, nakon četiri godine razdvojenosti iznenada u Beogradu naleće na Dašu, Ruskinju u koju je bio ludo zaljubljen. U romantičnoj atmosferi srpske prestonice, njihova osećanja ponovo osnažuju. Izgleda da im je suđeno da budu zajedno! A, možda i nije, jer Paša ima verenicu, “opasnog potencijalnog” tasta, slepog dedu i bankrot koji se krije iza ugla!

U seriji “Hotel Beograd” glavne uloge igraju Miloš Biković, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Orašanin, Dijana Požarskaja, Miodrag Radonjić, Jelisaveta Seka Sabljić, Srđan Žika Todorović, Matea Milosavljević

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement