Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 541. epizoda: Luku čeka VELIKI ŠOK! Una Zvrk za njega ima PORUKU! Evo i KOJU!

Ništa od pomirenja?

Published

on

Igra sudbine 541

Igra sudbine 541. epizoda: Igra sudbine ne prestaje da se igra sa svojim junacima. Barbara je prešla u Nikšin klan, iz kog doduše nikada nije ni odlazila, ali ovog puta otkriće nešto čemu se nije nadala. Ali da krenemo od nekih drugih smicalica, pa ćemo doći i do Barbarine tužne sudbine.

Sledi šok nad šokovima – Una Zvrk i Luka se konačno slučajno sreću! Naleteli su jedno na drugo ispred vrtića u Kan Holdingu. Kako će se obvaj susret završiti?

Nikšino jato ima još jednu novu pticu zloslutnicu. Ime joj je Vid, a pesma koju će zapevati, sigurni smo, neće obradovati Kanačke.

Ines ne miruje. Ima poruku za Olega. Trudna je. Hoće li Oleg nasesti na ovu podvalu koju je Ines smislila?

Barbara nije ni svesna da je igrom slučaja, prišla korak bliže otkriću pravog ubice njenih roditelja. U razgovoru sa Nikšom i Vasilisom, barbara otkriva da veruje da su njeni roditelji ubijeni. Nikša i vaslilisa su naizgled iznenađeni ovim saznanjem, ali da li je ono što je Barbara izgovorila za njih šok zbog toga što je rekla ili su u tim rečima prepoznali opasnost po njihove planove? Da li su oni ubili Barbarine roditelje?

Za to vreme u domu Kanačkih – uobičajen haos. Una i dalje insistira na tome da joj pripadne starateljstvo nad detetom, ali Luka je ovog puta podigao glas. Neće ustuknuti ni milimetar. Niko osim njega neće se starati o njegovom sinu.

Saznaćemo i da postoji neka tajna veza između Madam Deni i Barbarinog dede. Na koji način će ovo saznanje promeniti živote Kanačkih?

Ništa manje uzbuđenja ne čeka nas ni kod Pančetovića, jer je Pančeta rešena da se razvede od Tiće. Gotovo je.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo IMDb Prva

Advertisement