Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 544. epizoda: Sada je stvarno KRAJ! Una Zvrk i Luka raskidaju ZAUVEK! A evo i zbog ČEGA!

Luka će čuti reči o kojima nije ni sanjao!

Published

on

Igra sudbine 544

Igra sudbine 544. epizoda: Šou se nastavlja, jer rijaliti zvani život nema vremena za pauzu. A tako je i sa sudbinama glavnih junaka popularne sapunice „Igra sudbine“. Samo se vrti, zapliće, upliće i teško raspliće. A da vidimo ko se sada upleo u „Igre sudbine„.

Luki se sprema neprijatno iznenađenje. Kada bude došao po Akicu, sasvim slučajno će naleteti na Unu Zvrk i na njeno priznanje koje će mu zaparati uši – nikada ga nije volela. Da li je to baš potpuna istina?

Ines je u svom ludilu otišla korak dalje. Pred Sarom Berger optužila je Olega da je pokušao da je napastvuje. Šta će biti sa Olegom?

U narednoj epizodi ona koja je raširila trač dobiće ono što je i zaslužila. Ali ne samo to. Pančeta, besna na Silvanu što je izalapačila sve što nije smela dolazi u Kan Holding da joj „sredi frizuru“.

Ali taj haos se neće završiti na Pančetinom frizeraju. Taman što se Silvana izvuče iz Pančetinih kandži, pašće u Debeljkove bucmaste prstiće. A u njima – sendvič. A u sendviču – krastavac. Onaj na koji je Silvana alergična.

I dok je Debeljko sirotu Silvanu pokušavao da povrati iz gušobolje, završio je UHAPŠEN. Policija ga je optužila za nanošenje teških telesnih povreda, a niko ne zna da je Debeljko u stvari heroj.

Hoće li Debeljko završiti u zatvoru zbog pokušaja ubistva Silvane?

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo IMDb Prva

 

Advertisement