Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Glumac serije „Igra sudbine“ SPALJEN u VRNJAČKOJ BANJI! Evo o KOME je reč!

Niko ne može da veruje!

Published

on

Od-jutra-do-sutra-Igra-sudbine

Igra sudbine već godinama ne prestaje da intrigira svojim neočekivanim zapletima i raspletima. Četvrta sezona se uveliko emituje, a glumci su posle kraćeg odmora ponovo pred kamerama. Ipak, nađu i vremena za odmor. Tako je deo ekipe nedavno boravio u Vrnjačkoj banji, gde su uz druženje oko vatre evocirali uspomene sa seta, ali i prenosili sjajnu atmosferu sa posla u njihova privatna prijateljstva.

Deo ekipe bio je i glumac Ammar Mešić koji u seriji tumači lik Strahinje Bunčića. Ovom prilikom uz nezaobilazne detalje u vezi sa njegovim likom, sa gledaocima je podelio i zanimljivu informaciju o tome kako je bio – živ spaljen. I to od strane frizera!

Naime, kako je Ammar otkrio, tokom posete frizeru, dogodila se mala nezgoda.

– Ovaj ovde mi je spalio kosu – rekao je Ammar, privukavši frizera pred kamere, pokazujući na gotovo belu nijansu svoje kose, koja je, pretpostavljamo, trebalo da bude plava. Ammar je tada u šali citirao čuvenu rečenicu koju u sitkomu „Ljubav, navika, panika“ izgovara Seka Sablić:

– A frizeru imam nešto da poručim. Spalio si mi kosu, i za to uzeo 30 evra. Ja ću tebe spaliti celog, i to za džabe – uz osmeh je prokomentarisao Mešić incident.

Naravno, miljenik publike je živ i zdrav, a nama se čini da mu je frizura, pa i boja kose – odlični!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

 

 

Advertisement