Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine donosi NOVI ŠOK! Aleksa je KRIV što se njegova deca rađaju BOLESNA! Evo i KAKO!

I Barbarino dete rođeno bolesno?

Published

on

Igra sudbine Aleksa

Igra sudbine uspešno „praši“ svoj, ali i rejtinge drugih serija već četvrtu sezonu – u nizu. Najbolji dokaz da hitove pravi magija, a ne novac, u šta smo imali priliku da se uverimo prethodnih godina jer gotovo nijedna domaća serija astronomskim budžetom nije uspela da kupi magiju „Igre sudbine„. I taj trend se nastavlja.

Gde se krije magija pitaćemo uskoro tvorce popularne sapunice, a do tada hajde da se pozabavimo aktuelnostima u životima glavnih junaka. U jeku borbe Kanačkih i svih sila tamne strane koje im ne daju mira već godinama, jedan zanimljiv razgovor privukao nam je pažnju. Reč je o razgovoru koji su obavili dojučerašnji ljubavni partneri, koje osim nekoliko meseci veze, spaja i – dete.

Reč je o neobičnom sastanku Barbare Buhe i Alekse Ožegovića koji se za Aleksu završio velikim šokom, a za nas novim saznanjem. Šta to krije Barbara Buha?

Pre nego što odgovorimo na ovo pitanje, podsetićemo na situaciju sa Aleksinom trenutnom partnerkom, Milom. Kao što znamo, MIla čeka Aleksino dete. Međutim, ispostavilo se da doktorka nema lepe vesti za nju. Dete nije zdravo. Biće rođeno sa deformitetima, a kako joj je doktorka objasnila – ako se i rodi živo, biće joj teško čak i da ga pogleda.

E, sada dolazimo do Barbare. Na pomenutom sastanku, Barbara je Aleksi otkrila jednu važnu stvar. I to kada ga je pozvala da zajedno krenu u potragu za njihovom ćerkom. Ona ne zna gde se dete nalazi, a Aleksa joj nije poverovao i odlučio je da ne želi da ide sa njom. U tom trenutku Barbara izgovara veoma zanimljivu rečenicu:

– Sigurno su ti rekli u kakvom je stanju mala, zato i nećeš da je tražiš.

Da li to znači da je i Aleksino drugo dete bolesno? I rođeno sa istim defektima kao dete koje on čeka sa Milom? I da li to znači da su Aleksa i njegova genetika krivi za to što se deca rađaju bolesna? Hoće li se ispostaviti da je i ona sam bolestan i da Ivan, njegov otac, krije veliku tajnu koju ćemo uskoro otkriti, a ona se tiče nasledne bolesti u porodici Ožegović?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement