Connect with us

Emisije

KUVAR VAN DUŽNOSTI: Nova kulinarska emisija na kanalu 24KITCHEN

Od 6. oktobra, po dve epizode, četvrtkom u 13.00

Published

on

Kuvar-van-duznosti

Pridružite se vrhunskom kuvaru Marku Morijatiju dok donosi zbirku novih recepata na male ekrane u serijalu “Kuvar van dužnosti”, koju kanal 24KITCHEN emituje od 6. oktobra, po dve epizode četvrtkom u 13.00, usredsređujući se na tehnike i savete koji su potrebni za savladavanje običnih recepata u kuhinji.

Uprkos tome što je priznati kuvar kome su svi svetski sastojci lako dostupni, Mark voli da priprema jednostavna jela kada na sebi nema kecelju, jer želi da kuvare-amatere nauči najvažnijim osnovama ovog zanata. Mark će sa gledaocima “van dužnosti” podeliti svoje profesionalno iskustvo i otkriće važne tehnike – od rukovanja noževima i mesarstva do tajni priprema jaja i ribe.

Još od prve sezone, emitovane 2019. godine, Mark je stekao ugled profesionalnim, ali jednostavnim pristupom kuvanju, a gledaoci bi trebalo da znaju da im jela predstavlja kuvar nagrađen Mišlenovom zvezdom. Ipak, bez obzira na to koliko je hrana koju naš domaćin priprema jednostavna, uvek će ih podići na viši nivo, kako savetima za serviranje jela na tanjiru, tako i tehnikama za impresioniranje.

Svaka epizoda se fokusira na tri ključna jela. I recepta. Prvo priprema brzo glavno jelo za one prezauzete dane, zatim složenije glavno jelo i, za kraj – slatkiš kao iz restorana. Recepti koje ćete videti u ovoj sezoni uključuju karbonaru, sendviče s pomfritom i grdobinom, krem u modlicama sa slanom karamelom, kikirikijem i trešnjama, šampinjone s parmezanom i čokoladnu glazuru.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement