Connect with us

Emisije

SPASAVANJE SA LEDENOG PUTA: Sedma sezona emisije na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Od 10. oktobra, ponedeljkom u 21.00

Published

on

Sapasavanje-sa-ledenog-puta

Junaci popularnog dokumentarnog rijalitija “Spasavanje sa ledenog puta” stižu sa novom, sedmom sezonom na kanal NATIONAL GEOGRAPHIC, 10. oktobra, a njihove herojske misije gledaoci će premijerno pratiti ponedeljkom od 22.00.

Ove zime heroji s ledenog puta suočavaju se sa nepredvidivim vremenskim prilikama. Neverovatna oluja, kiša koja ruši rekorde i jak sneg predstavljaju velike izazove. Tord i Bjorn se suočavaju s novim opasnostima i oslanjaju se jedan na drugog kao nikad pre, dok rade na najtežim zadacima dosad.

Ovog puta biće testirani do krajnjih granica, jer moraju da spasu kamion od pada u jezero. Na severu, Džo Rodžer traži od prošlogodišnjeg novajlije Stiga da postane vođa operacije spasavanja. Međutim, pitanje je da li je Stig dorastao zadatku…

Uzbudljiv dokumentarac je, sa svakom novom sezonom, gledaoce držao “prikovane” za TV ekran, a sedmi ciklus na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC, donosi toliko uzbuđenja da će svaki od osam ponedeljaka, koliko i ima epizoda, delovati daleko. Osmodelna sezona nastavak je priče o iskrenim herojima koji rizikuju svoje živote ne bi li pomogli ljudima u nevolji.

Prethodnog puta “ostavili” smo ih na putevima dalekog severa Evrope, u arktičkim olujama Skandinavije koje su donele najhladniju zimu u poslednjih 10 godina, a sa ledenim vetrovima i snegom stizali su im i pakleni problemi, koje su ovi junaci uspevali da reše. Kako će se snaći ovoga puta, saznaćete već u prvoj epizodi, koja nosi naslov “Maratonska misija”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto NATIONAL GEOGRAPHIC

Advertisement