Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Barbara je SVE LAGALA! Evo ŠTA je STVARNO sa njenom ĆERKOM! Šokiraćete se!

Da li je Barbarina i Aleksina ćerka stvarno bolesna?

Published

on

Igra sudbine u novim epizodama donosi šok koji niko nije očekivao, ali svi mo mogli da naslutimo. Ova popularna sapunica već tri godine uspeva da održi pažnju gledalaca prikovanu za male ekrane i da novim iznenađenjima učini da – ostanemo bez daha. Videli smo Adu koja pije otrov u čaju, zatim je i umrla, ali ipak nije, rastali smo se i od Brunera, razotkrili sva Donkina zla i pakosti, upoznali Nikšu Korlata i propatili zbog svega što je on učinio sirotim Kanačkima.

Doživeli smo, a i preživeli sve koji su se preobratili iz dobrica u zlice, pa čak i povratak Une Hristić čija osvetnička misija još traje. Međutim, patnjama tu nije kraj.

Kao što sudbina uvek voli da se igra tako se i Igra sudbine igra sa životima naših junaka.

Jedna od poslednjih igrica jeste ona koju je započela Barbara Buha. Aleksina bivša ljubav, ali i žestoki neprijatelj porodice Kanački koji sa sobom nosi veliku tajnu. Ona je, kao što znamo, majka Aleksine ćerke. Ona je takođe odgovorna za navodnu smrt Miline bebe, ali i za veliku peripetiju koja se krije iza svega.

Iako je Mili preko doktorke servirala užasnu informaciju da joj je beba defektna, a zatim i osigurala da njeno i Aleksino dete ne preživi, ispostavlja se da Barbarino zlo ide još dalje.

Naime, ona je Aleksi saopštila da je i njihova ćerka defektna, i da zbog toga ne zna gde je ona. I dok se mi pitamo da li će Aleksa pristati da joj pomogne u potrazi za ćerkom, pogotovo posle Milinog nagovora da to i učini, postoji jedno drugo pitanje koje krije pravi odgovor na SVE. A ono glasi – da li je Barbarina i Aleksina ćerka zaista hendikepirana? Ili je reč o još jednoj Barbarinoj laži? Da li je Barbara smislila ovu gnusnu laž samo da bi razdvojila Milu i Aleksu i dovela Aleksin život u opasnost?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto IMDb/Printskrin

Advertisement