Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo! Evo KO je novi član upravnog odbora KAN HOLDINGA! Ada je GOTOVA!

Uzeće joj SVE!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine nas ne štedi, i na to smo već navikli. Ne postoji dovoljno veliki šok koji neće biti potisnut sledećim, po pravilu – još većim. I dok se kolo sreće okreće, a sudbina u svojoj igri sve više i više zapliće, raspliće, pa opet zapliće neobične životne staze glavnih junaka mi se pitamo šta je sledeće što nas čeka iza ćoška u seriji koja drži tempo već tri godine – i ne staje.

A odgovor stiže – u Kan Holding. I to pravo na vrata iza kojih se održava sednica upravnog odbora kompanije Kanačkih.

Kao što znamo Una Hristić obećala je Adi iznenađenje od kog joj neće biti dobro. I to u vidu novog člana upravnog odbora ove kompanije. I dok je Adi na pamet palo to da bi taj novi član mogao biti Unin otac, nama se čini da bi iznenađenje moglo biti mnogo opasnije i za glavne junake neprijatnije.

Ko je kec u rukavu koji će Una upravo „izbaciti“ na sto pred sve učesnike ove prvalje partije karata?

Odgovor se nameće sam od sebe ako se vratimo koji korak unazad, možda čak do prethodne sezone. Zapitajmo se – ko je taj koji je Uni pomogao u oporavku? Ko je ta osoba koja je tajno pomagala njeno izlečenje, i zahvaljujući čijim vezama je Una dobila najbolje doktore koji su joj vratili normalan izgled?

Ime te osobe nekoliko puta je pomenuto, pa čak i sama Ada je preko Vukašinovih tajnih veza saznala da je u sve što se događalo u Americi bio umešan upravo ON.

Da li je sada došlo vreme da Una vrati svoj dug? Da ga na velika vrata uvede u Kan Holding i time zvanično objavi rat porodici Kanački? Da li je upravo Nikša Korlat taj koji će biti novi član Kan Holdinga, i koji će zahvaljujući tome Adu konačno – imati u šaci? Sledi rasplet od kog će mnogi zanemeti!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement