Connect with us

Serije

SPECIJALIZANT: Četvrta sezona na kanalu FOX LIFE

Od 12. oktobra, radnim danima u 19.00 i 20.00

Published

on

Specijalizant-4-sezona

Doktori i medicinski radnici u četvrtoj sezoni drame “Specijalizant” (The Resident), koja je na programu kanala FOX LIFE premijerno od 6. aprila (utorkom u 22.00), čine sve da tokom pandemije kovid 19 izleče što više zaraženih pacijenata, koji danonoćno pristižu u bolnicu “Častejn”. Istovremeno, oni pokušavaju da zaštite svoje najmilije.

Medicinska sestra Handli (Denitra Ajler) dobila je virus. Uprkos naporima njenih kolega, zdravstveno stanje joj se naglo pogoršava. Ortopedski hirurg Kit Vots je, takođe, zaražena i mora da bude izolovana. Devon saznaje da je i njegov otac, vozač taksija, pozitivan na koronu. Drama kulminira kada se ispostavi da je direktor Logan Kim tokom pandemije neovlašćeno koristio bolnička sredstva, zbog čega biva otpušten.

Na njegovo mesto dolazi Kit, koja se uspešno izborila protiv virusa. Ona će učiniti sve kako bi bolnica prešla u državne “ruke”. Posle tri godine borbe protiv sistema, lekari napokon imaju priliku da ga poprave iznutra. Konrad i Nikolet će konačno izgovoriti sudbonosno “da”…

Glavne uloge: Met Zukri (Konrad Hokins), Emili Van Kamp (Nikolet Nevin), Maniš Dajal (Devon Praveš), Džejn Livs (Kit Vos), Šonet Rene Vilson (Mina Okafor), Moris Česnat (Baret Kejn), Malkolm Džamal Vorner (Ej-Džej Ostin) i Brus Grinvud (Randolf Bel).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

© 2021 Fox Media LLC

Advertisement