Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 559. epizoda: MARINKO ima PLAN kako da UNIŠTI Barbaru i Unu! Evo šta je SMISLIO

U četvrtak, 13. oktobra

Published

on

Igra-sudbine-722-epizoda-Marinko

Igra sudbine 559. epizoda: Oleg kaže Lenki kako je danas teško naći normalnu osobu. Ona mu kaže da je on imao sreće, jer je njegova žena, Zvrk, stvarno divna. Oleg se na njenu opasku zamišljeno nasmeje.

Lila obaveštava Pančetu o novostima iz firme. Kada čuje da su se Una i Barbara udružile protiv porodice Kanački, Pančeta odmah kreće put Kan holdinga.

Tića presreće Nikšu ispred njegove firme. On mu kaže da ukoliko ima da mu kaže nešto u vezi sa poslom da se javi njegovoj sekretarici. Tića mu odgovara da je došao da porazgovaraju o njemu i njegovoj bivšoj snaji. Nikša sarkastično konstatuje kako je Tića došao da mu se zahvali što je njegovu porodicu oslobodio te “kurve”.

Barbara je na piću sa Unom i njenim advokatom. Ponosna je na to što su izdominirale u Kan holdingu, jer niko nije očekivao da će ih videti zajedno. Naslađuju se time što porodica Kanački ne zna kako to da su njih dve u paktu protiv njih.

Ada razgovara sa Vukašinom i Marinkom. Pokušava sa njima da pronađe način kako da se izvuku iz novonastale situacije. Marinko joj kaže kako on ima ideju, ali da bi trebalo pre toga da mu daju otkaz. Da li to Marinko planira da pređe na stranu negativaca i da ih onda uništi?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement