Connect with us

Top Story

ISKRENO! Stevan Piale ŠOKIRAO izjavom o seriji “IGRA SUDBINE”! Razmišlja o DRUGOM PROJEKTU

Niko se ovome nije nadao…

Published

on

Stevan Piale

Stevan Piale proslavio se ulogom Luke Kanačkog u “Igri sudbine”, a pored popularnosti ovaj projekat mu je doneo i odličnu zaradu, zbog koje sada živi normalan život. Popularni glumac nije mnogo toga mogao sebi da priušti dok nije počeo da radi na pomenutom projektu.

– Mogu da kažem da živim pristojno, ne iznad proseka, ovako treba da bude normalan život. U radnji ne moram da gledam šta je na popustu, da ne razmišljam kada je jeftina i skupa struja. Do ove serije nisam tako živeo. Većinsko vreme sam na setu, ali tim delom života sam zadovoljan, kvalitetom toga što jedem, da imam slobodu da sednem u restoran, ne svaki dan, naravno, ali kad želim. Ranije to nije bilo tako. S druge strane, osnovne, zadovoljan sam jako svim stvarima koje mi je ova serija priuštila u svakom smislu. Najbolja škola koju sam imao u životu, ali bih voleo da mi se desi još nešto. Tri godine sam u jednoj priči i voleo bih da ostanem ovde i da se paralelno ostvarim u još nekom projektu – kaže Stevan Piale, koga čekuju izazovi, kako poslovni, tako i privatni.

Njegova ćerkica Rosa dobiće batu ili seku, a Piale se nada da će sada biti lakše, te da će supruga Una i on moći lako da se organizuju i usklađuju.

– Divan je osećaj biti deo te ekipe (serije “Igra sudbine”), posle tri godine mnoge stvari su se slegle, to su isti ljudi s kojima sam počeo i svi odnosi su porasli i zato trajemo. To je kao da idete u neki razred koji vam se sviđa, svaki dan ste u školi i uživate. Zaljubljeni ste i tako se osećate. Kada snimate tri godine 12 sati dnevno, bitno je da se volite i da volite to što radite. Nesuglasice su minimalne, bio sam u raznim skupinama, što u sportu, glumi, u životu, rešavali smo ih drugarski i dobronamerno – rekao je Stevan za “Blic”, ističući da kritike uvek prihvata, a najviše ih dobija od supruge.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto

Advertisement