Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 561. epizoda: Jedno POZNATO lice se NAPOKON vraća u SERIJU! Evo i KO! Dugo smo GA čekali!

O kome li je reč?

Published

on

Igra sudbine 561. epizoda: Nova epizoda najpopularnije serije u poslednje tri godine donosi nam novu turu avantura u životima Kanačkih, njihovih prijatelja i neprijatelja. Pa, da krenemo redom.

Kod Šubarevića je stanje redovno, Sofija i Božidarka ponovo teško pronalaze zajednički jezik. Maksimov iznenadni dolazak izaziva Božidarkin iskreni krik. Sin se vratio kući! A gde je Matija?

Između Vida i Žakline situacija postaje još napetija, pa kada Žaklina pomene razvod Vid puca po šavovima, govoreći joj da požuri kod mladog Kanačkog, da ga neka ponovo ne osvoji pre nje.

Luka želi da ima koga da zagrli, baš onako kako Aleksa grli Milu. Za to vreme Una priča kako Luka ima dušu, da je pravedan i impulsivan ponekad, ali da nikoga ne bi povredio nikada.

Da li to znači da će uskoro doći do velikog preokreta u Lukinom ljubavnom životu? Hoće li se zvezde konačno smilovati nad Lukinom nesrećnom sudbinom, da okružen silnim ženama uvek bude sam i odbačen?

Da li će nakon što izgovori ono što misli o Luki Una Zvrk napokon shvatiti šta je to što stvarno oseća prema njemu i da je u stvari sve ovo bila greška? Hoće li se Una i Luka napokon pomiriti?

Igra sudbine emituje se svakog dana od 20.00.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement