Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE ili RADIO MILEVA: Koja serija je NAJGLEDANIJA? Evo šta kažu REJTINZI

Iznenadićete se!

Published

on

Igra-sudbine-Radio-Mileva

Od kada se pojavila pre tri godine na domaćem TV nebu, “Igra sudbine” nema konkurenciju. Gledanost joj je odmah na početku skočila “u nebesa”, a likovi popularne domaće sapunice stekli su poverenje publike koje traje do danas.

Mnoge TV naslove su dočekali i ispratili, i ostali su najgledanija domaća serija. Prvi put se posle dužeg vremena dogodilo da RTS izgubi bitku u udarnom večernjem terminu, i to na polju domaćih serija, gde su do pre nekoliko godina bili apsolutni pobednici.

U novoj sezoni na crtu serije “Igra sudbine” ponovo je stala “Radio Mileva” – popularna humoristička serija koja, takođe, na račun dobre gledanosti živi već treću sezonu. Ali, koja od ove dve serije je najgledanija? Odgovor ćete saznati u nastavku teksta.

Žarko Jokanović je pre nekoliko dana podelio rezultate rejtinga i po njima “Igra sudbine” je i dalje neprikosnoveni lider na listi gledanosti.

“Kao i obično – Igra sudbine je najgledaniji sadržaj od svih sadržaja na svim televizijama tokom celog dana. Rejting je čudo!”, napisao je na svom “Instagram” profilu scenarista.

Igra-sudbine

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS / PRVA

Advertisement