Connect with us

Domaće serije

TUNEL: Otkrivamo kada POČINJE nova KRIMI-DRAMA! Evo zbog čega će biti DRUGAČIJA OD OSTALIH

Serija se snima po istinitim događajima

Published

on

Tunel

Dugo očekivana krimi-drama Petra Ristovskog“Tunel”, koja nastaje u produkciji “Zillion film”, biće drugačija u odnosu na sve domaće krimiće koje smo imali prilike da vidimo u poslednjih nekoliko godina.

Tunel je zapravo suženo stanje svesti u koje upadaju junaci serije. Svi likovi su nastali na osnovu istinitih priča po kojima je Vladimir Ćosić napisao scenario. Ti ljudi su došli u situaciju da budu agresivni, ali tu na scenu stupaju pregovarači, koji ih odgovaraju od njihovih namera i smiruju situaciju.

Kroz napete situacije i pregovaranje sa opasnim počiniocima i teroristima, gledaoce će voditi Minja Peković i Jovan Belobrković u ulogama glavnih likova, Nevene Gavran i Miloša Petrovića, članova stalne pregovaračke grupe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazar Ristovski (@lazar.ristovski)

– Radeći na jednom drugom scenariju, tokom konsultacija u specijalnim jedinicama, upoznao sam čoveka na osnovu čijeg iskustva je i nastala ova serija. Njegovi slučajevi i privatni život koje mi je ispričao u svega pola sata bili su dovoljna inspiracija da započnemo pripreme za “Tunel”, rekao je reditelj serije, Petar Ristovski.

Prva sezona će brojati dvanaest epizoda koje neće biti međusobno povezane. Svaka epizoda biće zasebna priča, po uzoru na najpopularnije svetske serije sličnog žanra, što na domaćoj sceni do sada nije viđeno.

U epizodnim ulogama pojavljivaće se veliki broj poznatih glumaca kao što su Nebojša Dugalić, Danica Ristovski, Miloš Timotijević, Sergej Trifunović, Miloš Đorđević, Branislav Lečić, Dragan Boža Marjanović, Tamara Šustić i ostali. Među njima je i Zoran Cvijanović koji u jednoj epizodi tumači lik počinioca, a koji je potvrdio da je serija pripremana studiozno i vrlo istraživački, te da veruje da će sve epizode biti veoma gledane i uzbudljive.

Premijera serije “Tunel” najavljena je za proleće 2023. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram/Zillionfilm

Advertisement