Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO Serija BUNAR stiže na male ekrane! Evo i KADA!

Nova serija Nataše Drakulić uskoro na TV!

Published

on

Bunar 1 epizoda

Navikli smo da nam se iz produkcijske “kuhinje” Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić uvek servira TV hit. Posle uspešnih serija “Ubice mog oca”“Državni službenik” i “Pevačica”, te filma “Dara iz Jasenovca”, stiže “Bunar”! Nova TV poslastica za gledaoce, posebno ljubitelje krimi-drama!

Serija „Bunar“ emitovaće se vikendom od 5. novembra u 21.00

Serija “Bunar” je drama egzistencijalizma. Potraga za smislom. Za odgovorom zašto, zapravo, postojimo na ovom svetu. Glavni junak – profesor filozofije Radomir Pavlović (Igor Đorđević, ujedno i glavni kreator serije) traži upravo to – smisao. On je na vrhuncu svoje moći kada krene na taj put – dovoljno mlad Selimovićevih četrdesetih, a opet nedovoljno star da razume sve što će ga na tom putu snaći.

Radomir ima 45 i nigde je. Sve je i ništa nije. Videćemo ga, kako počinje priča, i najlepšeg, najlogorečnijeg, svemuštog, kao uspešnog profesora, omiljenog u medijima, pisca kultne knjige. Ali, jedan događaj menja sve i sve se to ruši preko noći. Ide u svoju rodnu kuću, rodno selo u centru Karađorđeve Srbije, koje više nije onakvo kakvim ga on pamti.

Bunar-serija-Tatjana-Kecman-Igor-Djordjevic

Ima onih povrataka koji nas ne vrate sebi, nego nas još više udalje od nas samih. Nekad ih biramo, nekad nas zateknu ili nemamo izbora, a nekad nas odvedu putevima koje ne možemo ni da sagledamo. Radomirov put gledamo i pratimo – na njemu će se ukrstiti sa mnogima: zatečenim, zaboravljenim, novim i nepoznatim licima, i kao i svaki susret u životu, neminovno će se promeniti. U seriji “Bunar” Radomir gleda svoj odraz i traži odgovore.

Pored Igora Đorđevića, igraju Nataša NinkovićZoran CvijanovićLjubomir BandovićBoris MilivojevićVesna TrivalićNikola PejakovićNenad OkanovićDenis MurićMiodrag DragičevićMarko JanketićMilica GojkovićTatjana KecmanDejan TončićMiša ObradovićNenad JezdićBogdan DiklićPetar ZekavicaIgor BorojevićVasilije Turčinović i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto “Film Danas” i “Dandelion production” za Film i TV

Izvor Film i TV

Advertisement