Connect with us

Domaće serije

ŽARKO JOKANOVIĆ za Film i TV OTKRIVA: Da li Zaviša STVARNO napušta seriju IGRA SUDBINE?

Ovo je PRAVA ISTINA!

Published

on

Igra sudbine (50)

Igra sudbine nikada ne prestaje da iznenađuje. Tako je bilo i danas kada se pronela vest da jedan od najpoznatijih glumaca serije Deni Mešić, brat Ammara Mešića (Strahinja), napušta seriju koja ga je proslavila zbog vodeće role u hit serijalu Oskarovca Denisa Tanovića „Frust“. Prva klapa ove serije pala je 27. novembra u Sarajevu, a misteriju da li će Deni zbog nje napustiti „Igru sudbine“ razrešio je scenarista serije Žarko Jokanović.

– Deni ne napušta seriju. Sasvim je normalno da glumci istovremeno budu angažovani na dva projekta. To je slučaj i sa Denijem – kratko je za Film i TV prokomentarisao Žarko Jokanović.

Iako Deni ostaje deo ekipe, od nekih glumaca ćemo, kako smo to zvanično otkrili, uskoro morati da se oprostimo. Više o tome – čitaćete uskoro.

Kada je reč o seriji Frust Publiku očekuje crna komedija sa primesama trilera, u kojoj je glavni lik Vedran, neuspešni mladi pisac koji je u stalnoj borbi da dobije bilo kakvu pažnju ili uvažavanje. Kada slučajno ubije kriminalca koji teroriše njegovo naselje, iako ne otkriva svoj pravi identitet, biva proglašen za pravednog osvetnika i preko noći postaje lokalni superstar. Svestan da je dovoljan samo jedan čovek da pokrene revoluciju – donosi odluku koja mu menja život.

Ovakvu nadasve originalnu priču donosi glumačka postava: Deni MešićDunja StojanovićErmin SijamijaAnđela JovanovićAlban UkajAleksandar DimitrijevićMilena Radulović i mnogi drugi.

Serija “Frust”, koja će imati šest epizoda, prvi je regionalni projekat sa međunarodnom autorskom ekipom produkcijske kuće Firefly. Kreatori serijala su Srđan Vuletić iz Bosne i Hercegovine i Gabor Krigler iz Mađarske, a scenaristi su Srđan VuletićGabor Krigler i Eszter Angyalosy.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo IMDb

 

Advertisement