Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA 2 Otkrivamo: Evo KOJA je sudbine CRNOG VOJVODE i KAPETANA u nastavku! Sledi ŠOK!

Šta nam donosi nastavak jedne od najpopularnijih serija 2021.

Published

on

Crna svadba 2

Crna svadba proglašena je za jednu od najgledanijih, ali i najintrigantnijih prošlogodišnjih domaćih serija. Kraj prve sezone ostao je otvoren, zbog čega mnogi sa nestrpljenjem iščekuju nastavak.

– Sada se tek razvijaju teorije o tome šta će se dogoditi u nastavku serije “Crna svadba”. Mogu da kažem da će druge sezone biti, ali još nije poznato kada će se snimati – otkriva glumica Borka Tomović i dodaje:

– Smem da otkrijem i to da da će se moj lik pojaviti i u drugom ciklusu. Čini mi se da su pitanja koja ova serija budi u svima nama lična pitanja koja svi treba da prođemo. Samim tim i ulazak u novu sezonu biće ljudima zanimljiv, uzbudljiv i jedva će čekati da vide šta će se dalje dešavati. Ali, ne samo na nivou radnje, ovde je, naravno, tema borba dobrog i zlog u nama i u društvu. Mislim da ne treba na sve dati odgovor, da je mnogo bolje da neke stvari ostanu pod znakom pitanja – ističe glumica.

Postoje mnoge teorije o tome šta je tajna Vesnine večne mladosti, koju tumači Borka. Da li je ona običan čovek ili demon. Evo šta na to kaže glumica:

– Verovatno je Vesna morala da pruži neku vrstu kontrausluge za to. Želja za večnom mladošću nije neuobičajena, ali Vesna je, ipak, u službi tamnih sila. Njena večna mladost je plaćena skupo. Imala sam fizičke pripreme, jer je reditelj tražio od mene da izgubim kilažu u vrlo kratkom roku. Rekao je: “Ako je žena večno mlada, ona mora na određeni način i da izgleda”.

Uprkos dobrim reakcijama, Borka Tomović kaže da je od gledalaca dobijala i negativne kritike:

– Mnogi ljudi mi pišu: “Kako si mogla da prihvatiš ovakvu ulogu?“. Neki su se razočarali. To mi je interesantno kao fenomen. Znam da glumcima laska kada ih vezuju za neki dobar, šarmantan i sladak lik, ali mislim da to treba razgraničiti. Mi smo glumci koji igraju određenu ulogu na manje dobar ili bolji način. Mi smo samo obični ljudi, a ovo su samo naše uloge. Videla sam da su ljudi, kada se previše užive u seriju, u stanju da prebiju čoveka na ulici. Misle da je to taj lik iz serije – zaključuje Tomovićeva.

Na snimanju „Crne svadbe“ mlada glumica Anastasija Đurović koja je dočarala lik Ide, odnosno Crnog Vojvode provela je tri meseca.

– Glumim specifičnu devojčicu. Znala sam šta treba da radim. Teška je priča ove serije, ali na kraju ima dobru poruku. Privatno verujem u Boga, idem na veronauku i u crkvu. Sve ovo shvatam kao glumu – naglašava Đurovićeva. Ona će posebno pamtiti kako su je prihvaćena od svojih starijih kolega:

– Osećala sam se na snimanju posebno. Nisam imala tremu. Srećna sam što radila s velikim glumcima kao što su Jelena Đokić, Uliks Fehmiu, Toni Mihajlovski i Borka Tomović.

Kako je autorski tim ovog projekta najavio nastavak priče vodi nas u doba raspada SRJ, pa će biti zanimljivo videti kako će se lik koji tumači mlada glumica „snaći“ u toj epohi i koja će biti uloga Crnog Vojvode u daljim dešavanjima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Filmitv.rs/Kurir

Foto Promo FIREFLY PRODUCTIONS

 

Advertisement