Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Otkriveno koliko je STVARNO koštala serija TAJNE VINOVE LOZE! Od ove cifre će vam se ZAVRTETI u glavi!

Ove dve stvari bile su NAJSKUPLJE!

Published

on

Tajne vinove loze oprostile su se od publike sa uzbudljivim finalom druge sezone, a treći ciklus, najverovatnije stiže naredne godine. Dok čekamo i zvaničnu potvrdu za snimanje novih epizoda otkrivamo neke pikanterije iz do sada emitovanih.

Autor ove hit serije Dejan Karaklajić, otkriva da je dosta novca uloženo u filmske kuće glavnih junaka Vere i Vuka, koje igraju Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković.

Kuće glavnih junaka serije „Tajne vinove loze“ koštaju 380.000 evra! Set se nalazi na Vilinim vodama u Beogradu, gde su popularni glumci, na čelu sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem, snimili većinu scena.

– Set smo gradili tri meseca i koštao je 380.000 evra. U to su uključene kuće Vere Smiljanić (Sloboda Mićalović) i Vuka Tomovića (Vojin Ćetković) – priča Karaklajić za Informer i dodaje da su dosta pazili i na enterijer.

– Kamin, na primer, nije nikakva replika, već je pravi! Sva vrata u vili Tomović su od drveta i stakla, a na podu su pravi mermer i parket. Ove fotelje su toliko udobne da bih bez problema mogao da se preselim ovde! A pogledajte terasu, koja je zapravo u studiju, a na plavom platnu su tek u montaži dodavali pogled na vinograde!

Set „Tajni“ je sada prazan, a donedavno je tu bilo više od 100 ljudi, koji su tri meseca snimali drugu sezonu.

– Snimanja su trajala po 12 sati dnevno! Svaka epizoda je u proseku snimana dan i po – kaže Karaklajić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Kurir Informer

Foto Printscreen

Advertisement