Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO! Evo ko je misteriozna BABA Sare Berger i ZAŠTO želi SMRT ADE KANAČKI!

Sledi ŠOK nad ŠOKOVIMA!

Published

on

Igra sudbine Sara Berger (2)

Igra sudbine u novim epizodama podarila nam je niz zanimljivih likova koji su inače nikad dosadnu radnju zavrteli još jačim tempom. Jedan od tih junaka jeste intrigantna doktorka prodornog pogleda i misteriozne prošlosti. Ne, nije reč o doktorki koja je ubila Milinu i Aleksinu bebu, a zatim nestala bez traga. U pitanju je intrigantna psihijatrica Sara Berger koja je, očigledno, ključ rasplitanja mnogih sudbina u igri koja ne poštuje nikakva pravila. Ko je i za koga zaista radi Sara Berger?

Ovo pitanje sebi je postavio svaki iole iskusan fan najpopularnije serije u Srbiji. U igri je nekoliko strana. Sara se vešto približila porodici Kanački postavši stručna pomoć Luki Kanačkom. Preko asistentkinje Ines ona je povezana i sa Unom Zvrk, ali mudra Sara igra i za protivnički tabor. Već je dobro poznato da je Sarina najbolja prijateljica niko drugi do zloglasna Barbara Buha, ali upravo je Barbara neko kome Sara radi o glavi. A zbog čega?

Sigurno ne zbog Nikše Korlata, još jednog od Sarinih saradnika sa kojima poput najveštijeg špijuna britanske tajne obaveštajne službe radi o glavi Kanačkima. Ali i Buhama.

Jedina koja je do sada uspela da uđe u trag Sari Berger jeste Stela, urednica informativne redakcije Kan televizije. Ona je otkrila da je Sara ta koja je organizovala atentat na Barbarine roditelje, njene najbliže rođake, ali i na Barbarinog dedu.

Zašto su joj baš oni bili meta?

Možda se odgovor krije u Barbarinom krajnjem poslodavcu. Odnosno pravom gazdi. Njenoj babi! Ko je baba Sare Berger i na koji način je ona povezana sa porodicom Barbare Buhe? I ne samo sa njima! Da bismo odgovorili na pitanje o tome ko je baba Sare Berger, moramo pronaći odgovor šta to tu ženu povezuje ne samo sa Buhama, već i sa porodicom Kanački i Nikšom Korlatom. Ove tri porodice imaju jednog zajedničkog neprijatelja. To je baba Sare Berger!

Uzmemo li u obzir da su u serijama ovog tipa svi likovi međusobno isprepletani, veoma je verovatno da je baba Sare Berger na neki način u prošlosti bila povezana sa ovim velikim porodicama. U celom spisku nedostaju samo Milka (Nikšina prva ljubav) i majka Nore i Vida Zalada. Da li je, možda, na neki način neka od ovih žena u srodstvu sa babom Sare Berger koja sada sprovodi osvetu u njihovo ime? Otkriće nam nove epizode serije – Igra sudbine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printskrin

Advertisement